UMEÅ NU KOMMER JAG!

Hej på er. Hoppas ni haft en fin dag. Min började på bästa möjliga sätt, mer om det får ni se imorgon. Minns ni att jag skrev i början av november i det här Inlägget (klick)om två resor jag såg fram emot i november? Amsterdam resan har ju varit redan och den var så lyckad. Resan till Umeå däremot stötte på ett helt gäng olika hinder och jag gav redan upp hoppet och ringde Elin och berättade att jag inte kunde komma.

Helt och hållet gav jag som tur inte upp, och så plötsligt idag löste sig de flesta problem plus att det råkade finnas kvar direktbiljetter till Umeå från Helsingfors och då kände jag bara att nä, nu bokar jag! Så jag gjorde det och nu kan jag med glädje berätta att jag åker till Umeå för att hälsa på mina kära vänner på fredag! Hur kul?!

Helt ärligt är det kanske inte smartaste tidpunkten att åka, eftersom det händer så sjukt mycket för tillfället, men samtidigt har jag inte träffat Elin på över ett år nu och det kändes som en gyllene chans att åka nu så jag tog den. Ibland är det bättre att leva enligt hjärta och magkänsla och glömma bort det logiska för ett tag. Kommer njuta så tusan av denna resa.

Ser så mycket fram emot att få umgås med Elin igen och dessutom lära känna hennes dotter som nu vuxit till sig rejält sen jag såg henne sist. Senast jag såg henne var hon ännu en liten bebis, se nu på bilden ovan. Så liten mini och nu går hon redan! Så häftigt.

Vi har redan börjat planera lite med Elin vad vi ska hitta på. Det jag önskat är att hitta på sånt som man gör uppe i Norrland, för det är det jag saknar mest. Så kommer vi också åka ut till deras stuga som ligger en bit utanför. Jag hoppas det blir mycket mys vid brasa med gott kaffe eller varm choklad. Många timmar utomhus och en massa prat om allt från himmel och jord. Åh vad jag längtar, bara tre dagar kvar och sen åker jag! 

Nu ska jag kila iväg på yoga, kram på er.