TACKSAM

Hej på er! Var så fullt upp igår så hann helt enkelt inte skriva något. Jag tänker att det är bättre att satsa på kvalité framför kvantitet. När jag har bråttom känns det som att inläggen lätt blir lite osammanhängande så jag tänker att det är bättre att skriva när det verkligen finns tid. Håller ni med eller är de kul att ibland läsa inlägg som kanske inte är så genomtänkta utan mera skrivna i stunden?

Hur som helst. Orsaken varför det var fullt upp igår var för att vi firade min Pappas 60-års dag med alla hans vänner med en ordentlig middag. Gårdagskvällen var väldigt lyckad, mina föräldrars vänner är ljuvliga, alltid lika roligt att träffa och umgås med dem. Båda mina gudföräldrar var också på festen så jag hann sätta mig ner och prata med dem en stund, guldvärt.

I övrigt har de senaste dagarna verkligen levererat. Känns som att jag inte gjort något annat än haft roligt, hur kul är inte det? I fredags hade mina vänner Sam och Simon, artistnamn SamZimon, sin release-party för deras nya album. Kvällen var så lyckad och killarna levererade verkligen. De spred så grymt mycket energi och musiken var på topp. Än en gång får jag konstatera att det finns få saker som gör mig lika lycklig som live musik.

Idag har jag besök från Sverige och planen för ikväll är bowling och sedan ska vi se på Gåsmamman. Perfekt sätt att avsluta denna helg på.

Under helgen har jag tänkt mycket på hur tacksam jag är att jag får vara med om så mycket roligt. Ta bara slutet på denna vecka som exempel: Först Melissa Horn kvällen, sedan SamZimons release och så gårdagens 60-års fest och nu ännu dagens planer. Livet hörni, det är rätt så härligt.