MELISSA HORN LIVE I HELSINGFORS

Det är sällan jag är helt ordlös, inte vet vad jag ska säga. Som jag bara sitter och njuter, bara tar in det som händer och vill att det aldrig någonsin ska ta slut. Så var det igår. Vi fick nämligen uppleva en helt magisk kväll. Jag vet inte hur man någonsin ska kunna förklara den så att det ens skulle beskriva en bråkdel.

Melissa Horn är den mest genuina och jordnära artisten jag någonsin sett. Hon är fantastiskt duktig. Drog en hel konsert för sig själv, utan band, med en massa olika gitarrer som hon växlade mellan. Hon sjöng ännu bättre live än inspelat och hela hon spred värme och bra känsla till publiken. Hon verkar vara en så otroligt genuin person.

En kväll med mycket känslor

Det tog inte många sekunder inpå första låten tills jag fick rysningar. Så fortsatte det hela konserten igenom. Jag kan verkligen varenda ord på alla låtar och hon spelade alla mina favoriter. Det finns ingen artist som får mig att känna så mycket känslor som hon. Jag både log och grät om vartannat, det var så himla stämningsfullt på något vis.

Varje låt förknippar jag med någon stund eller tid från mitt egna liv. Jag har lyssnat på Melissa Horn i så många år att det hunnit bli en hel del minnen som förknippas med hennes texter. De flesta minnen påminde sig på något vis igår, de var häftigt.

Så nu återstår bara frågan: När kommer hon hit igen? Jag skulle kunna se Melissa Horn live varenda vecka känns det som. Det enda jag säger till dig som läser är, om du har möjlighet att se Melissa Horn live och gillar hennes musik, gå!! Du kommer aldrig någonsin ångra det, det kan jag lova dig.

Med dessa ord önskar jag er en underbar fredagkväll, kram!