EN KVÄLL ATT GLÄDJAS ÅT

Att år 2017 har varit ett riktigt tufft år för mig, är inget jag känner behov av att sticka under mattan. Jag vill inte säga att det varit dåligt, för det tycker jag inte. Men det har varit tufft och väldigt jobbigt stundvis men även helt underbart andra stunder. Jag har vuxit väldigt mycket som person under detta år, varje smäll har gjort mig starkare.

Jag vet inte hur jag skulle tagit mig igenom allt som hänt under detta år utan mina vänner. Det har verkligen visats sig vem som är mina riktiga vänner, de man kan lita på i de allra tuffaste lägena. En av dem är Maria som jag skrivit om förut här på bloggen.

Maria har verkligen delat både de allra jobbigaste och även de riktiga glada stunderna med mig under detta år. Vår vänskap har blivit bara starkare och vi har både gråtit och skrattat om vartannat. Hon har orkat påminna och övertyga mig om att allt blir bra tills slut. För fastän jag vetat det så är det skönt att ha någon som påminner en om det när det känns som värst. Det är svårt att förklara och berätta om en sådan vänskap, för att den är så mäktig och betyder så mycket.

Ikväll ska vi gå med Maria på Melissa Horns konsert. Jag har alltid vilja se Melissa Horn live, och kunde inte komma på någon jag hellre ville dela den kvällen med än Maria. Vi har sett fram emot denna kväll sen i somras och nu är den äntligen här.

Under årets lopp har Melissa Horns låtar spelats hemma hos mig under de flesta dagar. Hennes musik får mig att känna så starkt och det kommer bli magi att få dela denna kväll med en av mina allra närmsta vänner.

För fastän det varit ett tufft år så har det även varit mycket fint. Jag vill minnas kvällar som denna som vi kommer ha idag, för jag vet redan nu att det kommer bli underbart. Jag vill njuta av kvällen, glädjas och känna.

Jag tror aldrig man kan visa för mycket uppskattning och påminna sina vänner för mycket om hur otroligt viktiga de är för en. Jag hoppas att denna kväll åtminstone på något vis bevisar åt Maria att hon har en alldeles egen plats i mitt hjärta. ❤️