FLYTTA BORT FOKUSET FRÅN DET MÖRKA TILL DET LJUSA OCH MYSIGA

Hej på er! Vilket härligt väder vi har haft idag, man blir på så gott humör. Vill börja med att säga ett stort tack för all fin respons vi fått på vår kurs, känns så roligt! Kommer bli en magisk kurs har jag på känn.

Idag har jag som vanligt varit i skolan och därefter kikade jag förbi på ett showroom till ett företag jag börjat samarbeta med. Mer om det kommer ni få läsa inom kort. Det var riktigt roligt att vara förbi på showroomet, tiden bara flög iväg.

Känner ni också hur mycket lättare och gladare man blir när solen kikar fram? Nästan alla i bussen kikade upp från sina telefoner när solen lös rakt i ansiktet, man såg riktigt hur de njöt av att se ljuset. Jag tror det är viktigt att verkligen försöka ta in allt solljus man kommer åt just nu. Ta in det ljusa och spara det djupt i minnet.

Jag har inte förut tänkt så mycket på att jag skulle påverkas av den här tiden när det blir mörkare, men jag tror att det beror på att jag alltid varit omgiven av snö och vinter, vilket gjort att det känts lite ljusare. Nu däremot märker jag att jag påverkas av mörkret vilket är lite tråkigt.

Därför försöker jag vara noga med att ta ut allt jag kan av de lite ljusare dagarna. Hoppa av en hållplats tidigare på vägen hem, om det ännu är ljust. Ha på mig mysiga kläder som får mig att gilla hösten & vintern ännu mer. För visst är det härligt att dra på sig tjocka mysiga tröjor och halsdukar och stänga ut det trista.

Samtidigt brukar jag försöka hitta på sådant som får mig på gott humör. Igår blev det en timmes FaceTime samtal med Cessi och imorgon ska jag och Maria på Melissa Horns konsert.

Jag tror man ska helt enkelt flytta bort fokuset från att det är mörkt utomhus och istället fokusera på det ljusa och mysiga. Försöka aktivt att inte låta tankarna och samtalen handla om hur mörkt och jobbigt det känns med denna årstid. Visst kan det vara skönt ibland, men jag tror ändå man ska försöka att inte lägga för mycket energi på att tänka på hur mycket mörkret påverkar. Fokusera på det som gör dig glad istället, det är det viktiga! Kram.