KOM MED PÅ KURSEN MAXA DIN POTENTIAL!

-- I samarbete med Västra Nylands Folkhögskola --

Nu har det äntligen blivit dags att berätta vad jag och @ellenwesterlund sysslat med den senaste tiden! I samarbete med Västra Nylands Folkhögskola kommer vi ordna en kurs som handlar om hälsa inifrån och ut. De olika teman vi berör är bland annat självutveckling, positiv energi och vardagsglädje. Vi kommer fokusera på att hitta sin inre glöd, maxa sin potential och att lära sig att uppskatta sig själv och sin vardag ännu mer. Det kommer bli en helg fylld med positiv energi, diskussioner, workshops och mysig stämning. Vi vill att kursdeltagarna ska få med sig konkreta tips och en bra känsla efter kursen.

Vi hoppas att du som läser tycker detta verkar intressant och att just du vill delta! Kursen ordnas den 13 - 14 Januari 2018 i VNF:s utrymmen i Karis. Den kostar 65 euro för två dagar och inkluderar både mat och fika. Du kan läsa mer om kursen och anmäla dig på VNF:s hemsida genom att klicka HÄR . Detta är en optimal present eller julklapp om du frågar mig! Perfekt att investera i sig själv eller någon annans välmående.

Jag är så peppad och förväntansfull inför kursen.
Det kommer bli väldigt roligt och givande. Jag har alltid vilja hålla i liknande kurser så det är verkligen en stor dröm som går i uppfyllelse för mig. Jag ser fram emot att få hjälpa er att hitta er maximala potential, att tillsammans diskutera kring stora som små ämnen och att spendera en härlig helg tillsammans med er.
Har du några frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta mig eller Ellen. Min mailadress är: corinnegronholm@hotmail.com men det går även bra att kontakta mig här via bloggen eller på Facebook.

Hoppas vi ses i Januari, stor kram! <3