Godmorgon måndag

Godmorgon. Ville bara kika in och säga hej. Vi steg upp rätt tidigt idag med Linus och gick ut på promenad. Han är jättepigg idag vilket är skönt. Igår sov han i princip hela dagen så det var härligt att idag få vakna upp till en pigg hund. Linus är ju rätt gammal, 12.5 år, så man måste verkligen anpassa dagarna enligt hur pigg han är. Ibland märks det att han är 12 år och ibland känns det som att han är max 5 år gammal. På hans pigga dagar brukar hundägare som vi stöter på gatan på fråga om han fortfarande är valp. Njaaeee, inte riktigt hehe.

Planen för idag är skolarbete. Håller fortfarande på och kämpar med konsthistorian och känner att det börjar bli stressigt nu. Ska sitta och plugga nu i några timmar tills det är dags att bege sig mot skolan och veckans första föreläsning. Ikväll ska jag träffa min goda vän Joey så det blir lite som en morot att jobba duktigt med skolarbeten fram till kvällen. Ha en underbar start på den nya veckan, vi hörs ikväll som vanligt, kram!