SPÄNNANDE & MYSIG VECKA

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev en summering på veckan som gått, så jag tänkte att det skulle vara dags nu!

Två höjdpunkter från veckan?
- I fredags hände det något väldigt roligt. Dock kan jag inte berätta något om det nu, men hoppeligen i framtiden. Så jag tänker vara riktigt jobbig och säga A och återkomma med B senare. Spännande tider minst sagt.

- Gårdagens tjejkväll var helt klart en av veckans största höjdpunkter. Vi hade det så bra. Åt i flera timmar och satt och prata till sent på natten. Det bästa med tjejerna är att man kan prata om allt från himmel till jord. Inget är liksom för stort, smått eller pinsamt, det uppskattar jag mycket med mina vänner.

Veckans godaste?
I veckan har jag druckit mycket färskpressad juice. Känns som att många är förkylda så jag har försökt boosta mitt immunförsvar. Idag på morgonen bjöd jag min bror på födelsedagsfrukost eftersom han fyllde år i torsdags. Bilderna ovan är från dagens frukost som var väldigt mysig och som såklart innehöll färskpressad juice. Så gott!

Veckans besvikelse?
Måste jag nog tyvärr konstatera att var lakritsfestivalen. Både jag och Jassan kände att den inte riktigt levde upp till förväntningarna. Det var så mycket folk att vi inte såg någonting och man var tvungen att köa överallt. Ville man smaka på något fick man snällt ställa sig i kö i minst 10 minuter. Tråkigt men jag hoppas de funderar om konceptet, eller kanske mest utrymmena till nästa år, för tanken med festivalen är bra!

Veckans mysigaste?
Denna kan ni säkert gissa er till, såklart att jag haft Linus hos mig. Världens finaste pojke som förgyller varenda dag med hans glädje och kärlek.

Veckans tanke?
Med veckans tanke menar jag något som veckan lärt mig, som jag tar med mig i framtiden. I veckan har det bevisats sig än en gång hur otroligt viktigt det är att kommunicera. Att berätta hur man känner och varför. Att förklara och lyssna. Det är lättare sagt än gjort ibland och jag tror att man aldrig kan prata för mycket, speciellt med någon man har en nära relation till. De flesta missförstånd kunde undvikas med tydlig kommunikation.

Veckans energikick?
En dag under denna vecka var en rätt energikrävande sådan. Först plugg hela morgonen och därefter ett möte som verkligen krävde mycket energi av mig. Vid lunch var jag redan rätt så trött och då väntade ännu flera timmar jobb. När jag satt mig vid mitt skrivbord och precis hunnit öppna datorn kom min kollega och frågade mig om jag vill komma ut och gå. Jag förstod ingenting, skulle vi gå nu mitt i arbetsdagen? Då visade sig att vi hade arbetsvälmående dag på jobbet och alla fick gå ut på en timmes promenad under arbetstid!

Förstår ni hur glad jag blev? Det bästa sättet att ladda sig full med energi är ju att röra på sig lite, gärna också utomhus, och nu skulle vi få göra det mitt på dagen, när det ännu till råkade sig vara fantastiskt vackert väder utomhus. En timme senare kom vi tillbaka till jobbet och jag var fylld med ny energi. Den välmående-timmen kunde nog inte kommit lämpligare. Om jag någon dag har lyckan att ha ett så stort företag att jag har anställda, så ska jag införa liknande koncept. En promenad mitt på dagen gör verkligen susen.

Med detta vill jag önska er en fin fortsatt kväll och farsdag åt min Pappa och alla andra pappor därute <3