PRODUKTIV FREDAG & LAKRITSFESTIVAL

Hej på er! Igår hade jag en riktigt produktiv dag. Säger jag som börjar inlägget med bilder på fika, haha. Bilden kanske är lite missvisande men stämmer delvis. Började dagen med att vakna av mig själv redan lite innan sju på morgonen. Jag vaknar i princip aldrig av mig själv, och verkligen inte sju på morgonen, så det var verkligen en överraskning. Skönt dock, började morgonen med att skriva mail och städa lite innan min första och enda lektion för dagen. Igår pratade vi om finsk filmhistoria, intressant att höra mer om det. Känns som att den finska filmindustrin alltid varit lite obekant för mig.

Efter lektionen tog vi en spårvagn till Eira med Linnea för att fota bilder till ett kommande samarbete som jag ska ha. Ni får en liten ledtråd med bilden ovan. Känns verkligen som vi börjar hitta ett grymt bra sätt att jobba tillsammans med Linnea. Verkligen guldvärt. Igår gick det dock lite trögt i början så jag bjöd Linnea på fika på ett av mina favoritkaféer i stan, nämligen Levain. Efter en god fika (den briossibullen ni ser ovan smakade fantastiskt ) gick vi ut igen och fick till betydligt bättre bilder än innan fikat. Fika är lösningen på allt ;)

Efter fotograferingen tog vi med oss en skolbok på cirkus 600 sidor och drog hem till mig. Vi fick veta att vi ska lämna in ett arbete om konsthistoria på måndag, och varken jag eller Linnea var riktigt medvetna om att deadlinen var såpass snart, så det blev lite panikplugg i några timmar. 

När hjärnan var helt överansträngd tog vi oss tillbaka till stan för att gå på fotovernissage. Det var min kompis Ians första vernissage, och den var så fin. Bilderna ni ser ovan är tagna från hans Instagram, han är otroligt duktig. Ni hittar honom på Instagram under namnet photosysse (här). Kolla in om du gillar foto och natur, lovar att du inte blir besviken.

Just nu kollar jag på den alpina världscupen från Levi. Hugger lite i hjärtat att kolla på skidåkning. Många av er önskade via feedbacken,  att jag skulle skriva mer om mina tankar kring skidåkningen och min gamla karriär, så tänkte skriva ihop mina tankar kring allt detta nästa vecka. Nu är jag precis påväg mot stan. Vi ska gå lakritsfestivalen med Jassan. Är någon av er påväg dit? 

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos mig, med nästan hela gänget. Kommer bli så mysigt. Hoppas ni har en fin helg på gång trots det lite trista vädret. Som tur kan man hitta på mycket härligt inomhus om man inte gillar att vara ute när det regnar. Ha en fantastisk dag kära ni <3