ÅTERFÖRENADE EFTER 10 ÅR

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jo jag ska träffa en kompis jag inte träffat på hela 10 år! Vi hängde mycket ihop med Julia, som hon heter, när vi var ca. 10-14 år gamla eftersom båda var aktiva i den alpina världen. När Julia sedan slutade åka skidor och jag reste mycket, plus att jag flyttade till Sverige, så tappade vi helt enkelt kontakten.

I flera år har vi följt varandra på sociala medier och en dag i somras råkade vi springa på varandra på ett café i Helsingfors. Det var så galet på något vis, att träffa henne sådär plötsligt på en vanlig söndag.

Där och då bestämde vi att vi måste träffas över en kaffe och ta igen alla dessa år. Det har varit svårt att hitta en lämplig tid men äntligen är det dags. Linus hänger med också så vi går till ett hundvänligt café.

Kommer bli så spännande. Känns ju nästan som att man kommer lära känna varandra pånytt, jag menar man var ju ganska annorlunda som person för 10 år sedan. Har ni tagit upp kontakten med någon ni inte träffat på en lång tid? Hur har det varit? Berätta gärna! :)