TACK FÖR ATT NI ÄR SÅ FANTASTISKA

Godkväll på er. De senaste 24 timmarna har varit rätt omtumlande. Jag vill börja med att säga ett stort tack till varenda en av er som tagit er tiden att fylla i min enkät om bloggen. Jag har varit inne och kollat flera gånger på svaren som kommer in. Jag har funderat, lett mitt största leende, blivit rörd och tårögd när jag läst vad ni skrivit. Igår kväll hade jag svårt att sova, för jag låg bara och tänkte på hur mycket fin respons jag fått och hur mycket jag vill förbättra.

Ska jag vara helt ärlig, så var jag faktiskt rädd och nervös för att publicera gårdagens inlägg. Det fanns så mycket tankar som snurrade i huvudet. Jag tror att många influencers / bloggare kan känna så när de publicerar inlägg som innebär aktivitet och svar, på ett annat vis från läsarnas sida. Man är nervös för att man inte riktigt vet vad man får för svar, och om man ens får några överhuvudtaget. Det jag märkt under de senaste dygnet är i varje fall:

1. Jag har världens bästa läsare! Fast egentligen visste jag ju det redan. ❤️

2. Det fanns inget att vara nervös över. Jag har fått både otroligt rörande och positiv feedback, och också konstruktiv kritik. Det som gläder mig mest är att fastän ni skrivit om det som ni inte gillar, vad som ni vill att ska förbättras osv. så har tonen hela tiden varit saklig. Det gör mig glad och är något jag hoppas alla håller i minnet när de skriver feedback, att det är bra att ge konstruktiv kritik, så länge man gör det sakligt. Så det vill jag tacka er extra mycket för.

Har du inte fyllt i formuläret ännu så får du supergärna göra det, du hittar inlägget och formuläret HÄR . Jag har suttit hela kvällen och kartlagt era svar, försökt få ihop dem så att jag har de tydligare på papper. Jag har fått en massa bra idéer och tankar, allt tack vare er. Kommer summera en del av feedbacken och dela med mig av den, men först senare, ifall det ännu skulle komma in fler svar.

I övrigt har denna dag varit intensiv med skola. Morgonen började dock lite tokigt i och med att jag missat att Linus medicin var slut, så jag var tvungen att köra efter mer på morgonen, vilket gjorde att jag missade första halvan av min första föreläsning.

Bestämde mig dock genast att inte ta det så allvarligt. Bara acceptera att jag klantat mig och att jag ska lära mig att tänka steget längre i fortsättningen. För några år sedan hade jag stressat sönder i en liknande situation, men jag har lärt mig att det är helt onödigt, för ibland händer saker man inte räknat med. Då är det bättre att gilla läget och istället sköta det som måste skötas och ta konsekvenserna, om det kommer några. Som tur hann jag till andra halvan av föreläsningen och så ska jag bara komplettera lite, så det löste sig bra.

Hela denna kväll går åt till frilansjobb. Har just nu en artikel som jag filar det sista på, eftersom den snart ska i tryck. Länge sedan jag sist hunnit med frilansjobb. Jag hoppas dock att jag hinner göra mer av det i framtiden, för jag tycker det är fantastiskt roligt. Ha en fin kväll kära ni. Stor kram!