HJÄLP MIG ATT BLI BÄTTRE

Hej på er! Hoppas ni haft en fin dag. Min dag har varit väldigt intensiv. Har varit igång hela tiden fram tills nu när jag landat hemma. Det känns som att mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Som tur har jag inget mer som ska göras idag utan istället ska jag göra något väldigt mysigt, nämligen hänga med min bästa vän.

Hon kommer hit om någon minut och så ska vi bara ta det lugnt, laga middag och umgås. Så härligt och precis det jag känner för just nu. Vår ursprungsplan var egentligen att gå på bio men jag kände helt enkelt att jag inte har energin som krävs för det plus att det blir svårt när Linus bor hos mig. Som tur var Cessi också taggad på hemmakväll så det var skönt. Viktigast att vi hinner träffas och spendera kvalitetstid.

Hörni, idag vill jag fråga er om hjälp med en sak som jag funderat massor på. Jag har bloggat aktivt nu i ca. 1.5 år och det har varit en fantastiskt rolig tid. Något som dock gör mig fundersam är hur otroligt stor skillnad det är på antalet läsare jag har här på bloggen, beroende på dag. Jag har försökt hitta ett mönster men kommer inte riktigt fram till något. Samtidigt vill jag hela tiden bli bättre och utvecklas, skapa en blogg som ni som läser verkligen känner att är värd att klicka sig in på och läsa.

Därför har jag gjort ett frågeformulär som jag verkligen hoppas att ni vill hjälpa mig att fylla i. Svaren är helt anonyma och kommer hjälpa mig enormt mycket i att kunna utveckla min blogg och bli ännu bättre. Ni hittar formuläret HÄR (klick) . Det tar högst fem minuter att fylla i. Hoppas ni vill hjälpa mig bli ännu bättre, det skulle vara guldvärt! STOR KRAM.