TILLBAKA I VARDAGEN MED NY ENERGI

Hemma igen efter en fantastisk resa. Som jag skrev innan behövde jag verkligen denna resa. Resan var precis så fantastiskt som jag trodde den skulle bli. Vi hade dessutom tur med vädret vilket gjorde allt ännu lite bättre.

I flyget hem satt jag och planerade den kommande veckan. Under helgen har jag lovat mig själv att prioritera om lite i framtiden. Har funderat mycket kring vad som gör mig lycklig. Vad är som viktigt och hur jag vill att livet ska se ut. Inte för att jag är missnöjd med mitt liv på något sätt, absolut inte. Men för att jag känner att det finns några detaljer som kan göras annorlunda och som kommer göra skillnad på ett positivt vis.

Jag känner mig förväntansfull inför November. Känns som denna månad kommer bidra med mycket spännande tider och goda skratt. Har en del inplanerat program i November som jag ser mycket fram emot. Det gör mig glad. En del blir stressade av att ha program planerat flera veckor i förväg, så är inte jag. Jag gillar att kunna visualisera och drömma. Att vara förväntansfull.

Nu har vi precis kommit hem med Linus och ska börja packa upp sakerna och så ska jag göra mig klar inför den nya veckan.

Linus kommer bo med mig nu i nästan två veckor. Har sett fram emot det så länge. Att få säga godnatt på kvällen och borra in ansiktet i hans mjuka päls. Att vakna på morgonen av att han står på två ben vid min säng och vill att jag ska vakna. Glädjen när vi går flera timmar promenerandes vid havet. Hans ögon som tindrar och kärleken han sprider. På tal om promenader, det är dags för oss att gå en sista promenad för ikväll. Vi hörs imorgon, kram!