VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är det världens bästa Pappas 60-års födelsedag! Vi har firat Pappa som sagt hela helgen och idag började vi dagen med bubbel och nu ska vi ut och äta fint när det är Pappas riktiga dag. 

Dagen till ära vill jag ägna hela detta inlägg åt min Pappa, för han är verkligen en av de absolut viktigaste i mitt liv och jag är så tacksam att just han är min Pappa. Min Pappa är världens snällaste människa med ett stort hjärta. Han finns alltid där för en och har hjälpt mig många gånger när jag varit tvungen att ta svåra beslut.

Pappa är vår familjs trygghet och den som alltid är lugn oavsett situation. Pappa har ett skratt som smittar av sig på andra och han sprider alltid en härlig energi runt sig. Jag och Pappa har många likheter kring var vi trivs och vad vi tycker om. Pappa trivs, som jag, bäst vid havet, gärna med en god kopp kaffe breve sig. Det finns inga ord som är tillräckligt stora och fina för att beskriva hur fin min Pappa är.  Jag är tacksam för alla minnen vi har och ser fram emot att få uppleva ännu fler tillsammans. Stort grattis åt Pappa även här på bloggen ❤️