10 FAKTA NI INTE VISSTE OM MIG

Jag gillar att läsa om inlägg där man får veta lite mer om bloggaren. Om fakta som man kanske inte hört om tidigare. Därför tänkte jag att jag också skulle dela med mig av 10 faktan om mig som ni kanske inte visste om sen tidigare! Då kör vi.

- Jag har haft de flesta hårfärger man kan tänka sig. Bland annat brunt i olika variationer, rött i olika variationer, orange osv. Dock var det i misstag som mitt hår blev orange och det råkade sig även hända precis innan jag skulle på en bal. Så jag gick på balen med knallorange hår och ljusblå klänning (se bild ovan). Vet inte hur många som kommenterade att jag påminde om Ariel. :D

- Jag har rest väldigt mycket men aldrig varit utanför Europa. Dock drömmer jag om det hela tiden. På listan över mina drömdestinationer finns bland annat Nya Zeeland, USA och Bali. Bara att börja spara pengar med andra ord.

- Det värsta jag vet i matväg är strömming. Blir illamående bara av tanken.

- Jag har alltid haft långt hår, förutom en gång i gymnasiet när jag beslöt mig för att kapa av allt. Tyckte om det i en månad och sen ville jag ha mitt gamla tillbaka. Nu trivs jag bäst i långt. Dock får jag ofta infall att jag vill kapa av det pånytt när jag ser andra som gjort det. Tycker det är så snyggt. Som tur har jag lärt mig att hålla lugnet på den fronten i varje fall för jag vet att det skulle gå likadant som senast.

- Jag har aldrig varit speciellt duktig på att rita och måla. Mina föräldrar har en av mina teckningar jag åstadkommit som liten på väggen. Den teckningen föreställer en äng full med blommor, men de flesta brukar gissa att det föreställer fyrverkerier. Finns en orsak att det endast finns en inramad teckning med andra ord haha.

- Jag fryser alltid. Mina vänner och min familj klagar alltid på att det är så varmt hemma hos mig medan jag får klä på mig tjocka tröjor och yllesockor.

- Jag drömmer hela tiden om att köpa min första egna lägenhet. Varje gång det blir lite pengar över lägger jag undan dem till bostadssparande.

- Jag älskar språk och försöker hela tiden förbättra mina kunskaper och lära mig nya språk. Matematik däremot är inte min starkaste sida hehe.

- Jag har alltid på mig mina fem ringar som betyder massor för mig. Varje ring har en egen viktig betydelse eller historia. Bara när jag tränar, duschar, bakar och sover tar jag av dem. Känner mig nästan naken utan dem.

- Jag lyssnar nästan alltid på musik. Dessutom har jag en tendens att fastna på några låtar som jag sedan spelar om och om igen. Efter ett tag tröttnar jag och fastnar istället för några andra som jag sedan spelar sönder.

Har ni liknande drag eller tendenser som jag eller är ni helt olika? :)