EN VÄLBEHÖVLIG SEMESTER

Bild från min förra resa där vi bland annat drack iskaffe på ett café i Monaco, dröm.

Hej! Hälsningar från Amsterdams flygfält. Flyget har precis landat och jag är så glad. Har verkligen saknat att resa. Saknat känslan att packa väskan, låsa ytterdörren och veta att nu är det dags. Iaktta människors olika beteende på flygfältet. Lyssna på musik och höra bruset från flygplanet samtidigt som man kollar ner och ser ljusprickar från staden nedanför. Amsterdam såg väldigt vackert ut från ovan.

Vi kommer alltså vara i Amsterdam fram till söndag kväll. Jag har lovat mig själv att stänga av alla tankar kring jobb och skola. Eftersom jag studerar på heltid och jobbar deltid, blir det lätt att jag funderar på jobb och skola när jag är ledig. Jag är rätt bra på att stänga av tankarna för en kväll, men flera dagar är svårare. Därför är det så viktigt att jag verkligen konkret bestämt mig för att tänka på allt annat i några dagar. Då tillåter jag hjärnan att vila, vilket jag vet att den behöver. Detta är minst sagt en välbehövlig semester.

Vad ser jag fram emot och förväntar jag mig av denna resa då? God mat och mysiga kvällar med familjen är helt klart högst upp på listan. Vi är rätt olika som personer i min familj, men kompletterar varandra bra. Det innebär att vi ofta snörar in på långa intressanta diskussioner och mycket skratt.

Jag ser fram emot att fota mycket och bara ta det lugnt. Har med mig båda kamerorna, för att kunna gå lös om när min kreativa hjärna kickar igång. Älskar när det händer. Jag ser fram emot att få samla tankarna i lugn och ro. Att njuta av inspirationen jag brukar få när jag reser. Jag ser fram emot att sova länge, äta god hotellfrukost och strosa på Amsterdams gator. Lära mig nytt och se nya ställen. Åh denna helg kommer bli magisk. Nu ska vi börja ta oss mot hotellet och senare blir det ännu en middag på stan. Kram på er :)