BLOGGINLÄGG JAG GILLAR

Hej på er! Hoppas ni haft en fin dag. Idag skrev @ellenwesterlund om bloggar som faller henne i smaken, och jag tyckte det var så kul att läsa om. Därför tänkte jag att jag skulle skriva ihop ett likadant inlägg så ni får en inblick i vad jag gillar att läsa för typ av inlägg. Det har varit rätt svårt att lista upp några favoriter, känns som att jag gillar så mycket haha. 

Kärleksinlägg står högt upp på listan över inlägg jag klickar in mig på. Jag är en riktig kärleksperson. Tycker kärlek är så häftigt, skrämmande och fint på samma gång. Vilken typ av inlägg jag läser beror helt på mitt egna liv och sinnesstämning.

När jag fortfarande var i ett förhållande läste jag mycket kring bloggares tankar kring förhållanden. I somras när jag precis tagit mig ur förhållandet så var det singel inläggen som lockade mest. Man kan få mycket bra tips och känna sig mindre upp och ner med sina känslor, när man läser hur andra upplevt och tänkt kring liknande situationer. Nu när jag kommit till det stadiet där jag för ett bra tag sedan lämnat allt det gamla bakom mig, när jag är nyfiken på framtiden och allt vad den kan innebära så slukar jag allt från nyförälskelse, singelinlägg, inlägg om familj, att gifta sig, hus ja allt. Kan aldrig bli för mycket kärlek ;)

Förutom kärlek älskar jag att läsa om entreprenörsskap och om människor som vågar ta läskiga och stora steg för att komma närmare och uppnå sina mål och drömmar. De peppar mig i mina egna drömmar och mål.

Matinlägg i alla dess former faller mig även i smaken och så även inlägg om olika restauranger och caféer.

Sist men absolut inte minst är åsiktsinlägg och inlägg som sprider positiv energi och glädje. Jag älskar inlägg om självutveckling och som peppar och motiverar.

Jaa, det här var ju bara ett litet plock av alla sorts inlägg jag gillar. Såklart är bilder också superviktigt enligt mig, men ville fokusera mer på text denna gång. Kul ändå att fundera efter lite kring vad man gillar mest. 

Vad gillar du för typ av inlägg?