TVÅ RESOR JAG SER FRAM EMOT I NOVEMBER

Hej på er! Hoppas ni haft en skön lördag. Min har varit galet härligt, tagit det väldigt lugnt, druckit morgonkaffet i allsköns ro samtidigt som jag kollade på den alpina världscupssäsongens första tävling. Perfekt dag att vara ledig på när det regnar utomhus och är slaskigt. Ikväll ska vi fira min Pappa med släkten så förberedelserna är i full gång. Jag lagar en del av maten, bland annat en god soppa som jag experimenterat fram under hösten. Receptet på den får ni inom kort.

Så som rubriken lyder tänkte jag berätta åt er om två resor som jag ser mycket fram emot i November. Som ni vet älskar jag ju att resa, så kliar verkligen i kroppen nu när det var så länge sen sist. Som tur är det snart dags för vi åker nämligen till Amsterdam med min familj på torsdag! Pappa fyller jämnt så vi firar honom genom att åka på weekendresa. Har sett fram emot denna resa så länge, och nu är det under en vecka kvar!

Jag har varit en gång i Amsterdam förut, men jag var såpass liten då så jag minns inte så mycket. Någon av er som läser som varit där? Några tips på vad man inte får missa? Bra caféer eller restauranger?

För någon dag sedan bestämde jag också att jag kommer åka till Umeå i slutet av November för att hälsa på mina svenska vänner. Saknar dem jättemycket och har länge pratat med Elin om att komma och hälsa på. Nu har vi äntligen hittat ett datum som funkar för båda två så nu ska jag bara boka biljetter. Kommer bli underbart. Saknar mina vänner och saknar Norrland. Egentligen skulle jag ännu vilja fortsätta upp till Gällivare efter Umeå, men tror inte det kommer hinnas med denna gång. Ska istället ta ut allt jag kan av mina dagar i Umeå. Hoppas för hela mitt hjärta att det redan hunnit bli vinter i Umeå då. Åh, längtar redan. Nu ska jag fortsätta med maten, ha en fin kväll kära ni. Kram <3