SPÄNNANDE PROJEKT, HEJ EKENÄS!

Hej från tåget! Här sitter jag och skriver samtidigt som vi swishar fram. Jag är påväg till en av mina favoritställen i Finland, nämligen Ekenäs. Där väntar @ellenwesterlund på mig. När jag kommer fram ska vi åka till Nico & Ellens hus som de bygger. Har ju följt med bygget via Ellens blogg men inte sett det i verkligheten ännu så det ska bli kul att få kika in hur långt de kommit! Senare på kvällen åker vi sedan till Ellens föräldrar där vi ska sova över.

Orsaken varför jag åker till Ekenäs är för att vi tillsammans med Ellen håller på och planerar ett riktigt drömprojekt! Kan inte säga så mycket mer än så, men jag lovar att ni kommer få läsa mycket mer om detta i framtiden. Är hursomhelst så taggad för allt detta och har sett fram emot de här dagarna i flera veckor.

Idag har jag pluggat hela dagen. Vi har ett stort arbete som ska lämnas in på torsdag och jag har massvis kvar innan jag är klar. Denna vecka är fullspäckad med föreläsningar så kommer troligen spendera stora delar av min tid i skolan och med att skriva på arbetet. Skönt ändå att börja veckan med att åka till Ekenäs och umgås med Ellen, så att jag sedan kan motivera mig själv att skriva klart arbetet. På onsdag får jag dock en paus när vi ska gå på HIFK-match, så kul!

Lite angående veckans video. Ellen erbjöd sig också att hjälpa mig spela in, så det blir toppen! Blir lätt enformigt om jag spelar in allt själv. Jag har märkt att det är väldigt få, jämfört de andra videorna som sett förra veckans video, så tänkte därför att jag länkar den pånytt åt er idag, och så kommer veckans video imorgon!

Försöker klura på vad det är som skiljer sig från de tidigare veckorna som kunde förklara tittarmängden, men kommer inte fram till något sådär direkt. Har dock inte marknadsfört min kanal så mycket, så måste helt klart bli bättre på det. Svårt när det är helt nytt område man rör sig på. Har ni tips eller tankar får ni gärna dela med er. 

Nu börjar vi närma oss Karis där jag ska byta till ett annat tåg mot Ekenäs. Funderade lite och kom fram till att det är värdigt sällan jag åker tåg till Ekenäs, känns som man oftast tagit bil. Mycket smidigare dock när man tar tåg när man kan jobba med saker samtidigt. Nåja, nu ska jag stänga ner datorn. Önskar er alla en fantastiskt start på veckan och så hörs vi imorgon, kram! :)