ATT HITTA DE RÄTTA VÄGARNA

Hej kära ni. Hoppas ni haft en fin dag! Min dag har varit magisk. Imorse hämtade mamma upp mig vid 10 och så åkte vi mot Böle där I Love Me mässan ägde rum. Vi spenderade ett antal timmar på mässan och vid två kände vi att vi fått nog, och tog en fika istället och satt och pratade i flera timmar. Avslutade dagen ännu med att mamma fick välja ut sin födelsedagspresent som hon fått av mig och min bror. Som ni kanske minns skrev jag tidigare att min kära mamma fyller år idag. Så gör även Felicia och jag vill önska både mamma och Felicia en fantastiskt födelsedag här på bloggen också.

Nu till något helt annat. Vet ni vad jag förstår mer och mer för varje dag som går? Hur många olika vägar man trampar upp för att komma närmare sitt mål. Hur otroligt viktigt det är att hitta rätt personer att ha med sig för att kunna kämpa mot sitt mål och hur allt blir lite bättre när man hittar rätt. När man dessutom råkar ha turen att hitta en person som man känner att man kan bygga med tillsammans, känns det extra kul.

Som ni läst ett antal gånger här på bloggen, har jag verkligen stora mål och visioner med min blogg. För att kunna uppnå mitt mål är det mycket pusselbitar som ska platsa in perfekt. Varje gång jag tar ett steg som känns rätt, fylls jag av en pirrig känsla. Det är så häftigt att jobba för något man verkligen gillar.

I höst har jag lärt känna en tjej som jag numera kan kalla min vän. Hon heter Linnea och är en fantastiskt härlig människa. Det råkar sig även att hon är grym på att fota. En dag, för ett par veckor sedan, tog jag chansen och frågade om hon skulle ha lust att hjälpa mig fota lite bilder till bloggen. Det hade hon och vi drog ut och fotade. Jag var lite nervös, alltid spännande att "jobba" med någon ny. Men vet ni? Vi funkar så bra tillsammans.

Jag har ju delat med mig av mina bästa tips för att bli bekvämare framför kameran, som ni hittar HÄR. Ett av dem var att man skulle hitta någon som man kan känna sig bekväm med. Linnea är verkligen en sådan person för mig. I framtiden hoppas jag att jag kan anställa Linnea som fotohjälp, just nu får jag bjussa på middag som tack men i framtiden så! Så viktigt att hålla fast vi de som det känns rätt med. Varje väg man trampar upp mot sina mål är viktig, och hittar man någon att gå den vägen tillsammans med är det lite extra kul.

Jag visualiserar ofta om framtiden. Funderar på mina mål och på hur saker skulle kunna vara. Lever mycket i nuet, men kan inte vara utan att drömma framåt ibland. Tycker framtiden känns så häftig på något sätt, när man verkligen inte vet vad man ska förvänta sig. Många pratar om att det bara finns en väg att gå, men jag tror inte det är så simpelt. Jag tror att man går många olika vägar när man strävar mot ett mål, och till sist sluter dessa vägar samman och blir till en. Såna tankar denna lördag, märker att det blev lite rörigt men hoppas ni hängt med i min tankegång ändå. Nu ska jag iväg mot stan och möta upp några vänner. Kram på er!