KRISPIGHET OCH HELGPLANER

Hej på er och glad fredag! Jag kom hem för typ en timme sedan efter en underbar eftermiddag med Veronica på stan. Vi tog först en fika på ett av Helsingfors mysigaste caféer om du frågar mig, och därefter en lugn promenad i det vackra höstvädret.

Så som hösten varit de senaste dagarna gör mig så lycklig. Älskar den krispiga känslan man känner när man går på fruset gräs. Alla vackra löv och solen som ännu värmer lite. Så härligt. Mer liknande dagar önskas! 

Just nu lagar jag mat och väntar in några kompisar som ska komma hem till mig på filmkväll. Det har varit mycket festligheter under denna höst så känner att en filmkväll inte kunde komma lämpligare. Ikväll är också Linus hemma hos mig vilket är så mysigt. Vi har inte hunnit hänga på nästan en vecka och jag har saknat honom så mycket.

Imorgon är det äntligen dags för I Love Me - mässan, som jag längtat! Vi tänkte starta rätt tidigt så vi är där när de öppnar. Brukar inte vara så mycket folk på morgnarna så då kan man titta på allt i lugn och ro. I övrigt blir det kompishäng och skolarbeten resten av helgen. Vi har så mycket arbeten som ska lämnas in just nu att man verkligen måste strukturera upp allt för att hinna få klart alla arbeten  tid. Dags att sluta, ha en underbar kväll kära ni ❤️