DEN OMTUMLANDE VECKAN

Goddag! Detta inlägg skulle egentligen publiceras igår kväll men jag kom än en gång inte in på min blogg på söndagkväll. Förstår inte varför det är så, men får helt klart börja blogga tidigare på söndagar i och med att detta hänt nu två veckor i rad. Gillar inte när bloggen står tom en hel dag. Jag har fortfarande mycket problem med mitt internet vilket innebär att jag måste skjuta på dagens video tills imorgon när jag är i skolan och kan ladda upp den. Hoppas ni har förståelse för det <3
Nåväl, här kommer gårdagens tänkta inlägg!

Denna vecka har verkligen bestått av både superhärliga stunder och riktigt jobbiga. Det har varit en berg och dalbana vilket troligtvis beror på att det är en viss vecka i månaden vilket innebär att mina hormoner går bananas. Trots att man går igenom liknande situationer i olika mått varje månad, så blir jag lika obekväm när hormonerna bestämmer sig för att dansa runt som aldrig förr. I det stora hela har det ändå varit en väldigt fin vecka och jag tänkte göra en summering på den, med lite nya frågor blandat med de vanliga så det inte blir långdraget.

Tre höjdpunkter från veckan?
- Söndagens brunch med min bror och hans sambo. Vi provade ett nytt ställe som vi bokat bord till flera veckor i förväg. Det var riktigt god mat och härlig stämning. Brunchen serverades till bordet vilket gör att det känns lite extra lyxigt, det gillas! Det var härligt att få kvalitetstid med Benjamin & Jenni.

- Min lördagkväll. Hela kvällen var helt perfekt. Först kom @ellenwesterlund  hem till mig, vi lagade mat tillsammans, drack kaffe och pratade i timtals. Det blev salta våfflor till huvudrätt och söta våfflor till efterrätt. Hur lyxigt? Jag trivs så bra i Ellens sällskap, så glad att vi lärt känna varandra.

Vi hängde i fem timmar och de flög förbi i ett huj. Såpass snabbt att vi glömde bort tiden så jag försenade mig till bowlingen som jag skulle på med mitt kompisgäng. Resten av kvällen blev det sedan bowling för hela slanten, jag vann så det var kul haha. Lite tävlingsmänniska finns de kvar i mig ;) Därefter fortsatte vi kvällen vidare på stan, så kul att hänga med gänget igen!

- Sen är ju onsdagen en självklar höjdpunkt för veckan. Den har ni ju läst om redan och har ni inte det så kan ni göra det HÄR. Konserten var också bra, lite trög ibland men överlag riktigt kul!

Veckans mest saknade?

  • Just nu längtar jag helt brutalt mycket efter Österrike och skidåkning. Det har gått rätt bra fram tills nu, inte längtat så mycket efter mitt "gamla" liv, men nu börjar det kännas. Jag saknar att vakna upp till en ny dag, gå ut på morgonjogg när det ännu är kolsvart ute och se hur solen stiger upp medan man kör mot backen. Känslan när man kommer över molnen och ser att solen lyser och det väntar en fantastisk dag i backen. Ta de första svängarna i en helt orörd backe. Spendera timmar i backen och därefter eftermiddagsträning i värmen. Gemenskapen, känslan - ja allt. Huhhu vet ni, ibland kan man verkligen längta så mycket till något man upplevt förut.

Veckans bloggrelaterade?

  • I veckan var jag ju som sagt på ett bloggevent som ordnades av Lexington där huvudgästen var ingen mindre än Malenami! Jag har läst Malenas blogg (Klick) i flera år och tyckte det var superroligt att träffa henne såhär i riktiga livet också. Hon var precis så trevlig som jag trodde. Det regnade utomhus när vi var på eventet och det var så härligt att stå inomhus, äta godbitar, spana in snygga kläder och prata med trevliga människor.

Veckans tanke?

  • I veckan har jag tänkt mycket på hur mycket lättare saker blir om man inte genast drar förhastade slutsatser utan låter saker få mogna lite. Inte genast bestämma bu eller bä utan att känna efter lite en stund innan man gör något drastiskt. Detta gäller saker som är lite jobbigare, inte vardagsproblem som vad man ska hitta på till middag. Utan saker som gör stor skillnad och som påverkar en, de kan vara bra att låta mogna lite före man beslutar sig om något.

Sådana tankar över denna vecka. I helgen hann jag också göra mycket mat och har två nya recept att visa er i veckan! Bra va? Tack förresten för den positiva responsen angående mitt inlägg om recepten, det värmer. Kram på er!