INSPIRATIONSSEMINARIUM & KONSERT - KAN EN DAG BLI BÄTTRE?

Hej kära ni. Har ni haft en bra dag? Min har varit omtumlande men superhärlig hittills. Började dagen med ett möte som jag måste gå på varje höst. Morgonen började dock lite jobbigt eftersom min buss var jätteförsenad vilket slutade i att jag fick spurta upp för en brant backe för att ta mig till mötet . Min puls var säkert uppe i 200, inte så skönt direkt på morgonen haha. Mötet gick bra och jag hann i tid så det var skönt.

Vid halv ett mötte jag upp Linn, och så traskade vi till G18 och seminariet Boosta din psykiska hälsa med Cajsa Tenglad som föreläsare. Som ni vet älskar jag ju allt inom hälsa och livsstil och där ingår ju såklart också psykisk hälsa! Evenemanget var gratis och helt fullbokat. Det gläder mig att evenemang som dessa ordnas och att intresset är så stort. Det betyder att vi vågar vara öppnare och framförallt att vi vill jobba med att må så bra som möjligt. Att det inte är något man kan bara ta för givet utan att det krävs engagemang och jobb. Att man måste investera tid i sig själv helt enkelt. Föreläsningen var otroligt bra och jag känner att jag fick med mig mycket inspiration för framtiden och för min egna business och sociala kanaler. Ni kommer få höra mer kring vad som togs upp i framtida inlägg och videos!

Efter Boosta din psykiska hälsa bytte jag ställe och tog mig till nästa seminarium som var Hankens Becoming a global force där bland annat Balmuirs grundare pratade. Denna dag har verkligen varit fullspäckad med seminarium och inspiration, och jag älskar det. Kände att jag verkligen vill gå på dessa två seminarium, inte ofta det ordnas så intressanta seminarium på samma dag! Är fylld med inspiration och idéer efter idag men också helt slut i huvudet.

Som om inte denna dag redan skulle vara tillräckligt underbar så är det nu dags för konsert! Vi ska gå med mina studiekompisar och jag ser fram emot att dansa och sjunga till många finska artister och även svenska. Nu har vi precis ätit lite och ska börja röra oss mot Circus. Alltså wow, denna dag kommer jag minst sagt leva länge på.