VIDEO: VAD FUNGERAR FÖR DIG?

Hej på er. Mitt internet är fortfarande sönder så det har än en gång gått trögt att ladda upp filmen. Blev till slut en runda hem till Fammo för att kunna ladda upp filmen samtidigt som jag passar på att umgås med henne. Två flugor i en smäll med andra ord! Ni hittar veckans video HÄR eller så ovan i detta inlägg.

I dagens film pratar jag om hur viktigt jag tycker det är att utgå från sig själv och hitta den vägen som passar just dig. Att ställa sig frågor som: Vad funkar för mig? Vad får mig att må bra?

Jag tar upp mycket kring detta, hyllar en finlandssvensk youtuber som poängterat en bra sak och så summerar jag allt kortfattat. Delar också med mig av tidigare erfarenheter. Såklart rekommenderar jag er att se på filmen för att få med er helheten och för att det ska bli så klart som möjligt, men det viktigaste från videon är min checklista som jag hoppas ni kan få nytta av.

För att kunna hitta det som passar just dig bäst kan det vara bra att ta det lite i steg.

1. Ta emot informationen och fundera vad du lärt dig.

2. Prova, vad funkar för dig? Låt det gå en tid, en dag är absolut inte tillräckligt. Få förändringar sker över en natt.

3. Reflektera, har du märkt någon skillnad?

4. Fundera, är detta något du påriktigt får något ut av? Avgör vad som funkar. Lyssna på hjärtat och dina tankar. Fundera på vad DU känner, utan att någon annan har påverkat dig.

5. Om det var något bra, ta med dej det. Om det inte funkade så släpp det. Acceptera att allt inte passar alla, hitta det du mår bra av och använd dig av det.

Hoppas ni gillar filmen och ämnet. Berätta gärna om det väckte några tankar hos er! Kram ❤️