Första veckan i Oktober

Godmorgon och glad måndag! Detta inlägg skulle egentligen dykt upp igår kväll, men jag kom inte in på min blogg på hela kvällen, varken via dator eller mobil. Sjukt konstigt, tycker nouw strular så mycket nuförtiden. Försökte både innan jag fick gäster och efter min kompis gått hem och båda gångerna stod det bara error. Nåväl idag funkar det så det blir dubbla inlägg idag!

Det verkade som att ni gillade förra veckans summering så jag tänkte göra en likadan denna vecka. Har försökt ha med mig kameran också under veckan, så att ni får inblickar i min vardag. Då kör vi!


Tre höjdpunkter från veckan?

Lika svårt som alltid men denna vecka har det hänt mycket roligt så det finns en hel del att välja på i varje fall! Dessa höjdpunkter har stått ut, de är inte rangordnade på något vis.

- Att jag spenderat så mycket tid med min underbara vän Veronica. Vi har verkligen maxat kvalitetstid under hela veckan med både spontanlunch, otroligt rolig och mysig kväll i fredags och så kronade vi detta med brunch och shopping på lördag. Har njutit av varenda minut i hennes sällskap. Bilderna ovan är förresten från brunchen i lördags.

- I tisdags när Maria kom hem till mig på middag. Jag bakade ett bröd åt oss och Maria svängde ihop en supergod sallad. Ni ser den på bilderna nedan. Så satt vi och åt och pratade i timmar i levande ljus sken. Så underbart härlig kväll. Blir så varm i hjärtat när jag tänker på vilka fantastiska vänner jag har.

- Att jag fick så mycket positiv respons på min första video på youtubekanalen! Har du missat den kan du se den HÄR! Känner mig så peppad på att fortsätta. Tappade ju rösten i tisdags och den är fortfarande inte riktigt tillbaka så ni kommer få höra på en kraxande tjej ikväll när veckans video kommer ut men det ska väl inte vara så farligt? :D

Vad har varit jobbigast under veckan?

En bloggrelaterad grej faktiskt. Dock måste jag vara jobbig och säga att jag inte kan säga något mer om det i detta skede, men ni kommer få veta mer i framtiden. Så skulle jag gärna också få tillbaka min röst!

Veckans effektivaste?

Hmm.. Städade varenda hörn av mitt hem igår så nu skiner varje yta och golv. Så det får nog kronas som veckans effektivaste!


Veckans roligaste?

Denna är lätt, det visade sig nämligen att Micke Björklund var en hejdundrande rolig person så hann fick mig och resten av publiken att vika sig av skratt under brunchen. Verkligen en underhållande person som samtidigt förde fram många bra poänger.

Veckans mest intressanta?

Har börjat kolla på finska Vain Elämää och måste säga att det varit riktigt intressant. Man får veta mycket nytt kring artister som jag både lyssnat och inte lyssnat på och det har varit intressant att få höra deras historier bakom deras musik. Har kollat igenom tre hela avsnitt redan och började i helgen. Inte ofta jag tar mig tiden att se på serier mm. men denna har verkligen varit kul att se på.

Minst intressanta?

Att diska. Känns som att jag inte gör så mycket annat här hemma än diskar. Hatar att diska men hatar att ha odiskad disk så det blir att jag diskar flera gånger om dagen. L ä n g t a r efter att ha en diskmaskin i framtiden.


Veckans mysigaste?

Det har varit många mysiga stunder denna vecka. Mycket härliga diskussioner, tända ljus och bra musik. Men det som varit helt klart mysigast överlag är att jag äntligen tog tag i mina bollampor i sovrummet och satte upp dem. De ger en så fin känsla i rummet nu. Har dem tända varje morgon och kväll nu, så mysigt.

Mest spelade låt?

Det är nog alla fyra låtar som jag tipsade er om i lördags. Spelas på repeat, hela tiden.

Sist men inte minst, veckans godaste mat?

Pannkakorna på brunchen i lördags, mums. I veckan har jag också provat dumplings första gången när jag var och lunchade med en kompis. Riktigt gott faktiskt. Inget jag skulle vilja äta varje dag men kommer definitivt äta den någondag på nytt.

Det var den listan det. Nu ska jag ta tag i den nya veckan, vi hörs ikväll kära ni!