Matlagning och musiktips

Efter en helt fantastisk dag har jag landat hemma och ska laga lite middag åt mig. Blir sötpotatis i ugn med någon form av röra, ska se vad jag svänger ihop. Skönt att inte ha någon plan, bara köra och hoppas att det blir bra. Är så glad i själen efter denna dag, så fylld med positiv energi. Berättar mer om dagen imorgon. Det är inte ofta jag är hemma såpass tidigt på kvällen på en lördag, men idag är en sådan dag och det känns riktigt bra. Ska bara ta det lugnt, äta något gott till middag och se senaste avsnittet av min favoritserie. Gör gott efter gårdagens roliga men sena kväll. Som sällskap har jag en massa tända ljus och Ed Sheeran samt Sia. Har fastnat totalt för deras musik den senaste tiden. Tänkte fatta mig kort idag så avslutar med några tips på låtar jag lyssnar på repeat just nu. Ha en underbar kväll, kram!