TRE EVENEMANG JAG SER FRAM EMOT I OKTOBER

Varje månad innebär ju alltid en hel massa skoj, och oktober är inget undantag. Höst innebär verkligen inte att folk stänger in sig när det mörknar om kvällarna, tvärtom känns det som att det händer en massa kul hela tiden. Tänkte jag skulle dela med mig av tre tillfällen jag ser mycket fram emot denna månad. Kanske någon av er som läser är påväg på samma evenemang?

Första evenemanget är redan imorgon då det är dags för en brunch som jag väntat på i flera månader, nämligen Marthornas brunch där ingen mindre än Mikael Björklund står som kock! Ryktet säger att det är hela 200 personer påväg på brunchen så det kommer helt säkert bli en häftig tillställning. Jag går dit tillsammans med min underbara vän Veronica. Vi skrev in oss tillsammans förra året och har inplanerat ett gäng evenemang som vi ska gå på, detta är det första.

Nästa onsdag är det sedan dags för X3Ms 20 års konsert som jag och några vänner ska gå på. Som ni vet älskar jag musik och att umgås med vänner så enligt mig finns det inget bättre än att kombinera dessa två. Behöver jag ens säga att jag är peppad?

Den 21 Oktober är det min mammas födelsedag och även I Love Me - mässan. Vi brukar gå varje år på mässan med mamma och detta år är den perfekt på samma dag som hennes födelsedag! Ser redan så mycket fram emot den dagen, brukar vara så roligt. Älskar att gå omkring där, fyllas med inspiration och positiv energi. Jag och mamma brukar prova på alla utmaningar och plocka på oss roliga och goda prover som delas ut. Hittar alltid något nytt som jag vill spana närmare på när jag är där!

Nu ska jag möta upp en kompis på en restaurang i Helsingfors, mysigt att sitta inomhus när det regnar. Blir en helkväll på stan ikväll för mig, riktigt roligt program framför mig. Önskar er en fantastiskt fredagkväll! Kram❤️