Börja morgonen med yoga

Godkväll! Tack för alla fina meddelanden och kommentarer på gårdagens öppning av youtube-kanalen. Hade inte förväntat mig så mycket positiv feedback så blev verkligen superglad när det plingade fram en hel del fina meddelanden! Känner mig peppad att fortsätta nu, har börjat planera upplägget kring när vilka teman ska tas upp och så, och det känns väldigt bra.

Nog pratat om kanalen för stunden. Idag tänkte jag berätta om min morgon som verkligen började helt fantatssiskt. Klockan 6.30 hämtade mamma upp mig hemifrån för att börja dagen med ett yogapass! Klockan 7.00 började passet och en timme senare var vi klara.


Under denna timme vaknade inte bara vi, utan även Helsingfors. Bilderna är tagna precis före och precis efter passet, visst är det stor skillnad på ljuset? Rätt härligt att se ut under hela passet och se hur människorna går runt på gatorna. Jag steg ut ur salen med ett leende på läpparna efter ett fantastisk energigivande pass. Min skola började först 10 idag så jag duschade i lugn och ro vilket var så skönt. Stressfria morgnar är guld.

Därefter köpte jag en kaffe och lite frukost på ett café och satt där och pluggade tills det var dags att ta sig till skolan och föreläsningen. Hela dagen har jag sedan känt mig så harmonisk och lugn. Detta är verkligen något jag ska försöka få in som en återkommande grej för det har verkligen känts så bra hela dagen. Jag som inte är någon morgonmänniska har ju börjat göra en massa på morgnarna nuförtiden, vem hade trott det?

Har ni provat att yoga tidigt på morgonen? Gillar ni det?