Välkommen till min nya youtube-kanal!

Foto: Linnea Kankanpää

Hej på er! Idag lanserar jag min youtubekanal, tjohej! Eller inte vet jag om man kan säga lansera men jag tycker det låter häftigt med lansering haha. Jag har verkligen kämpat med denna kanal, som ju egentligen skulle lanseras i måndags men som på grund av internetstrul flyttades fram till tisdag. Hur såg det här igår då? Jo det ekade ju tomt som aldrig förr. Vad berodde det på då? Jo att mitt internet totalt slutade fungera och som svar av supporten fick jag att de tidigast kan fixa det i slutet av denna vecka! Att ladda upp med mobilen gick inte heller eftersom mobilt internet är så dåligt hemma hos mig.

Så idag har jag suttit på ett café och skrivit på ett arbete samtidigt som jag laddade upp filmen med ett välfungerande internet. Äntligen kan jag säga att HÄR HITTAR NI min första video till kanalen (hittas också längst ner i detta inlägg)! Jag lämnade kvar några gamla videos från förr ifall någon av er vill kika på dem, kommer sedan radera dem inom en snar framtid.

Jag hoppas ni gillar filmen och så får ni jättegärna börja följa min youtubekanal (klick).

Foto: Linnea Kankanpää

Tanken med denna kanal är alltså att börja dela med mig av videon som kommer handla om livsstil och hälsa. Jag hoppas ni kommer få nytta av filmerna och att ni, med hjälp av dem, hittar små lösningar och detaljer i vardagen som gör att ni får en ännu bättre vardag. Videona kommer vara rätt så korta, ca 3-10 minuter, beroende på ämnet. Jag tänker mig att det då är lättast att både hinna se och hänga med om de inte går över 10 minuter. Videona kommer bestå av både fakta kring de olika ämnena, lite tips och så mina egna åsikter till det. Vill gärna ha en personlig vinkling på det hela. Jag vill att videona ska kännas genuina och ärliga. Kommer börja med att publicera en video i veckan och så får vi se om det blir oftare, lite beroende på hur det känns.

Som jag säger i videon känns detta lite skrämmande eftersom jag är van vid att skriva och inte bli filmad och prata. Dock var det väldigt roligt att både filma och klippa och klistra. Videon blev kanske inte helt som jag tänkt mig sådär kvalité mässigt men känner att jag ändå får innehållsmässigt ut det mesta jag vill och så är det ju som många sagt åt mig, den första videon behöver inte vara den bästa. Så hoppeligen blir jag bara bättre från video till video! Viktigast ändå att jag nu är igång och ni får en inblick i vad det är jag tänkt mig med detta.

Berätta gärna vad ni tycker om videon och idéen kring kanalen, all sorts feedback är hjärtligt välkommet! Kram ❤️