Måndagspysslor

Godkväll kära ni. Jag hade egentligen tänkt börja denna vecka med att lansera min youtube kanal, eftersom jag nu lagt hela denna dag på att klippa och klistra. Det är så sjukt mycket mer jobb bakom en video än man kan tro. Dock har jag försökt ladda upp videon i snart 20 minuter nu och den har forfarande laddat endast ynkliga 3% så jag gav till slut upp och får skjuta på det tills imorgon. Får hoppas videon hunnit ladda upp tills dess iaf haha.

Idag mådde jag forfarande rätt dåligt när jag vaknade på morgonen, så jag stannade hemma och vilade. Lika bra att vila ordentligt på en gång än att bara köra vidare och hoppas att förkylningar går över utan att vila. Vill ni veta något? Det funkar inte så. För att bli frisk måste man vila och så är det bara, punkt slut.

Idag har jag istället druckit otaliga koppar med varmt te och Finrexin samtidigt som jag klippt film, sovit och betalat undan lite räkningar. Passade på att tvätta en tvätt också, nu när jag för en gång skull var hemma dagtid. Min tvättmaskin centrifugerar nämligen så att det hörs i hela trapphuset så måste verkligen följa tiderna som är utsatta för att föra oljud, annars blir mina grannar troligen inte så glada.

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre eftersom jag både har skola och roligt program framför mig. Denna vecka ser ut att bli den lugnaste veckan på hela hösten vilket känns rätt skönt. Till helgen händer det sedan roligheter igen men mer om det senare. Hörs imorgon, hoppeligen med en ny video! Kram.