VECKOSUMMERING

Det känns som att jag inte berättat så mycket åt er om veckan som gått, så tänkte därför att det kunde vara kul att avsluta denna vecka med en hederlig veckosummering.

Tre höjdpunkter under denna vecka?
 • Det är alltid lika svårt att välja ut några enstaka höjdpunkter eftersom det händer så mycket roligt under en vecka. Men jag skulle säga att höjdpunkterna denna vecka har varit:
  - Den härliga höstmorgonen på måndag (klick)
  - Sitsen som jag var på i tisdags och flera timmars dans efteråt.
  - Lördagens brunch med Cessi som avslutades hemma hos Fammo med nybakt sockerkaka, mums.

Vad har varit jobbigast under veckan?

 • Det att jag igen börjar känna mig förkyld. Känns som det går förkylningar runt hela tiden och det är redan andra förkylningen som jag får under en kort tid. Kan inte riktigt förstå varför i och med att jag är så noga med maten och att tvätta händer mm. ofta. Men kan ju såklart vara bara otur eller så att det varit så mycket senaste tiden så kroppen har svårare att bekämpa förkylning. Nåväl, nu är det bara att sova ordentligt (sov hela 11 timmar inatt haha), dricka mycket te och citron & ingefära shottar. Har verkligen en hatkärlek för såna, de är superbra för att boosta immunförsvaret men bränner riktigt illa i halsen av den starka ingefäran.


Veckans effektivaste?

 • Det måste nog vara min och Danielas supersnabba dejt i tisdags. Vi sågs i under en timme och han både prata igenom det viktigaste och dela en sallad på den tiden. Roligt och effektivt! Daniela skulle åka till Vasa, därav en så snabb träff men viktigast att vi hann träffas.

Veckans roligaste?
 • Här måste jag nog erkänna att det jag skrattat mest åt i veckan är serien Wahlgrens Värld. Hade en mysig hemmakväll efter vi varit och tränat i torsdags så jag passade på att se några avsnitt. Kan inte förstå hur en serie kan få mig att skratta så mycket, dessutom under varje avsnitt. Så vansinnigt roligt haha. Om ni inte sett den så säger jag bara: gör det!


Mest intressanta?

 • Helt klart marknadsföringslektionerna vi hade i skolan i veckan. Känns så kul att jag hittat en linje som jag tycker är så intressant som jag gör. Temat för veckan var som sagt marknadsföring och jag satt och lyssnade så noga jag bara kunde. Helt otroligt intressant, speciellt när vi kom in på olika sorters branding och hur man bygger upp (och hur skört) ett brand är. I nästa period ska jag läsa en hel kurs i marknadsföring, är så peppad.


Minst intressanta?

 • Måste nog erkänna att det var när vi gick igenom kända regissörer från 1800-talet. Önskar verkligen att jag skulle ha intresse för detta men hur jag än försöker så väcks det inte riktigt något intresse inom mig. Hoppeligen ändras detta under dessa år som jag studerar.
Mysigast?
 • Att sitta framför brasan på landet och prata med mina föräldrar. Åkte till landet igår kväll och nu är vi påväg hem. Bästa sättet att avsluta denna vecka på. Så tycker jag även det är supermysigt när alla löven byter färg. Älskade den tiden på året när jag bodde uppe i Norrland så får lite nostalgi känsla nu.


Mest spelade låt? 

 • Under denna vecka har jag helt klart lyssnat mest på Ed Sheerans låt Happier. Den är så himla bra och har en bra text. Kan den utantill nu, har sjungit den minst 10 gånger per dag tror jag. Kanske det var för att jag sjöng den för fulla muggar igår, när jag körde ut till landet, som jag fick så ont i halsen senare på kvällen ;)


Sist men inte minst, veckans godaste mat?

 • Åh svårt. Gjorde en supergod höstgryta häromdagen som ni ska få recept på i slutet av nästa vecka. Sen hade mamma också gjort supergod grillad lax med svamp. Så dessa får nog en delad första plats!


Det var lite om den gångna veckan det! Nu ska jag fixa lite grejer så jag är redo för en ny vecka imorgon. Hoppas ni sover gott inatt så ni är utvilade imorgon! Kram.