Ett hjärtligt tack och tips

Den senaste tiden har jag stött på några trevliga överraskning i bloggvärlden, nämligen att jag och min blogg blivit omnämnd på flera olika bloggar! Detta känns ju verkligen superkul och ger mig mycket energi och motivation att fortsätta utveckla och satsa på bloggen. När jag märker att någon vill lyfta fram min blogg, blir jag alldeles varm i hjärtat. Jag blir både glad för de fina orden och för att andra bloggare vill hjälpa mig att få mer synlighet i en svår bransch. Det är nog den bästa lönen man kan få, positiv feedback från läsare och bloggkollegor.

De bloggarna som senast skrev om min blogg var Hemma hos Felicia och Fina Christina, ni kan kika in deras bloggar genom att trycka på deras namn, då kommer ni direkt till inläggen där min blogg nämns!

Förutom att jag tycker ni ska kika in både Felicias och Christinas bloggar så tänkte jag tipsa om en annan blogg som jag läser regelbundet, nämligen SandraEmilias blogg. Jag har aldrig varit superintresserad av mode, tycker det är kul men inte det ämnet jag följer mest. Jag läser inga andra modebloggar regelbundet, men Sandra skriver om mode på ett väldigt intressant sätt plus att hennes bilder är så fina så hennes följer jag. Dessutom skriver hon om mycket annat som också intresserar mig. 


Det märks verkligen att Sandra lägger ner mycket tid
på sin blogg både på bloggens innehåll och kvalité. Dessutom skriver hon om hur det är att vara egenföretagare och som ni vet är det ett område som jag gärna läser om. Jag tycker det är extra roligt att läsa en blogg som verkligen lyser av helhjärtat arbete och det gör Sandras. Så har du inget att göra ikväll, så tycker jag du ska sätta dig ner och läsa Sandras fina blogg! Ha en underbar kväll kära ni ❤️