Mättande frukost / mellanmål utan vetemjöl och socker

Såhär såg min morgon ut, inte så illa med andra ord. Det händer verkligen supermycket just nu. Känns som jag är igång hela tiden och knappt hemma överhuvudtaget. Dock behöver jag lite tid, helst varje dag, för mig själv där jag kan bara ta det lugnt och dricka kaffe för att känna att jag har kontrollen över mitt liv och att jag hinner andas och bara vara.

Eftersom det händer så mycket på dagarna och kvällarna har mina morgnar blivit stunden då jag tar det lugnt oftast genom att länge äta frukost. Detta kräver dock att jag stiger upp tidigare på morgonen än jag kanske skulle behöva, men det känns så värt det för dessa morgnar ger mig så mycket lugn och energi. Då kan jag sitta i stillheten med bra musik och äta utan en enda stressande tanke i huvudet. Jag som aldrig varit en morgonmänniska har verkligen hittat en ny lycka i morgnar under detta år.

Idag fick jag så lust på mina bananpannkakor så jag svängde ihop ett gäng till frukost. Ni hittar receptet HÄR . Visste ni att detta är ett av mina absolut populäraste recept? På under ett halvår har inlägget läst av nästan 4000 läsare. Det är också personligen ett av mina favoritrecept så det känns kul att även ni som läser verkar gilla det.

Jag har överlag märkt att ni verkar tycka om recept som är mättande och utan vetemjöl och socker. Har jag rätt? Har ju gjort ett gäng bland annat dessa bananpannkakor som ni hittar några rader upp. Så har jag märkt att Overnight oats & chia varit populär och även Powergröten och så alla smoothies. Tänkte därför att jag ska fortsätta experimentera fram frukost och mellanmålsrecept utan varken vetemjöl eller raffinerat socker. Hoppas ni tycker detta verkar bra! Har ni några önskemål? Föredrar du som läser varma eller kalla frukost / mellanmål? Berätta gärna! Känns lite extra roligt att fundera och mixa när man har en idé att gå på. Ha en fantastisk kväll kära ni, kram!