Höstens finaste morgon

Godkväll på er! Wow vilken otroligt vacker dag vi haft här i södra Finland. Jag blev lite extra glad när jag såg att det var vackert väder för jag hade nämligen bestämt mig för att vända runt på min dag eftersom jag hade besök från Sverige idag och igår. Så istället för att i vanlig ordning gå på jobb på morgonen, så har jag varit ledig hela förmiddagen och kring lunch åkte jag iväg på ett möte. Därefter har jag jobbat i några timmar. Det är inte ofta jag har möjligheten att göra så men nu var det lämpligt så jag passade på när jag hade gäster. Verkligen lyxigt att kunna vända runt på dagen på det här viset. Inget jag vill göra varje dag men ibland är det kul med lite variation. Prickade ju minst sagt in en perfekt dag sådär vädermässigt. Föredrar sol på dagen framför solnedgång såhär på hösten i och med att det då är varmare i luften. Vi började morgonen med en god frukost i form av äggröra, nybakt bröd och kaffe. Har köpt hem ett kardemumma kaffe från ett finskt rosteri och det är så otroligt gott! Verkligen stor skillnad på olika sorters kaffe och hur man brygger det.

Efter frukosten klädde vi på oss och gick ut. Tog med lite mer kaffe i en termos och gick till mitt favoritställe vid havet, bara 10 minuters gångväg från mig. När jag kom ut märkte jag att jag hade på mig alldeles för mycket kläder för det var ju rätt så varmt idag. Man har blivit van med lite kallare temperaturer så det var ovant när det var så varmt. Riktigt härlig dock, nästan sommarvärme. Det börjar bli så vackert utomhus nu när löven byter färg. Hoppas på fler fina dagar som idag. Tycker bilderna blev så fina med de höstliga färgerna och solskenet.

Som jag nämnde tidigare var jag idag på ett möte. Det var inget vanligt möte utan faktiskt ett som är relaterat till bloggen! Har pratat om ett kommande samarbete ett tag nu med ett företag och idag funderade vi mer detaljerat kring samarbetet. Mer om detta kommer ni se inom kort, jag är så taggad. Håller tummarna att ni kommer gilla det! Nedan några bilder ännu från idag. Verkligen höstens bästa morgon hittills. Nu ska jag kila iväg till Fammo på kvällsfika, kram!