Äntligen jordgubbsblond!

Hej på er! Förlåt att det ekande tomt här igår. Jag har varit på en studiegrej i två dagar där all elektronik var förbjuden. När jag kom hem därifrån hade jag bara en halvtimme på mig att duscha bort barr och lukten av skog och eld och så drog jag på mig festklänning och åkte på fest tillsammans med min familj. Det har med andra ord varit en helg som innehållit det bästa av två världar, både friluftsliv och fest med vänner och familj! Känns som det hänt en hel del som jag inte hunnit uppdatera er om, men en grej är i varje fall att jag äntligen färgat håret! Jag går ju som sagt hos Mikaela på CaMi's Salong i Ingå. Som vanligt tog jag med min Fammo och så hälsade vi på släktingar och så satt jag i frisörstolen några timmar medan Mikaela förvandlade mitt hår till så som jag gillar det bäst, nämligen min egna blonda färg med inslag av orange typ "Strawberryblonde". Så skönt att igen ha den hårfärgen man känner sig bekvämast i. Tack till bästa Mikaela för ett grymt jobb än en gång!

Ikväll får jag som sagt besök från Sverige
och så ska vi iväg och bowla. Kommer bli så kul. Tycker jättemycket om att bowla, dock är jag lite väl tävlingsinriktad så tar det alltid lite väl seriöst haha. Eftersom det var tomt här igår tänkte jag kompensera lite med att dela med mig av ett sconesrecept åt er senare ikväll. Någon av er kanske redan såg på min instagram att jag skrivit om det där. Visst följer ni förresten mig på Instagram? Ni hittar mig där på @ccorinnes , hoppas ni vill följa mig där också! Vi hörs senare ikväll med receptet, kram på er :)