HITTAR RUTINER I EN FARTFYLLD VARDAG

Hej på er och glad tisdag. Idag har jag varit i skolan och därefter jobbade jag med bloggen på ett café i Alberga. Satt och jobbade på min dator och drömde om livet som egenföretagare. Tänk om det skulle vara min verklighet. Känns som att jag får så sjukt mycket gjort när jag jobbar i en inspirerande miljö där jag är omringad av människor. Med bra musik i hörlurarna i rätt miljö, knäpper mina fingrar på tangentbordet i racerfart. Timmarna verkligen flyger fram utan att jag tänker på det. Efter någon timme mötte jag upp Emmy på en kaffe, fantastisk balans mellan skola, jobb och socialt liv idag.

Tanken var ju att lansera min youtube-kanal idag men vet ni vad? Jag är för kräsen för att göra det haha. Känner mig inte alls nöjd med den videon jag har skapat och känner därför att jag hellre skjuter på det lite, så att jag sedan verkligen kan vara nöjd över det jag åstadkommit. Hoppas ni tycker det är bra, hellre kvalité än kvantitet. Det är verkligen annorlunda att göra videos jämfört med att skriva. När jag skriver känns det som att fingrarna bara flyger fram, men när jag plötsligt ska prata istället känns det lätt som att jag fastnar. Nåväl, övning ger färdighet och jag hoppas att jag om någon månad kan blicka tillbaka och tänka på hur mycket jag utvecklats på den fronten.

I slutet av denna vecka ska jag få besök från Sverige av en nära vän. Det kommer bli superkul. Innan det är det fullt upp med diverse olika program. Skolan är verkligen i full gång nu och jag märker att jag har svårt att få ihop jobb & skola. För mig är mitt välmående superviktigt och jag är väldigt noga med att dagarna inte ska bli för långa med jobb och skola. För mig är det inte ett alternativ att först vara i skolan hela dagen och sedan på jobb hela kvällen. Nä, då vet jag att det brister i något skede. Dock är jag ju beroende av ett jobb i och med att man har en hyra att betala så jag får pussla lite bara. Som tur har jag en härlig förman som är superförstående och flexibel. Vet inte hur jag annars skulle fixa det.

I höst har jag känt av att jag inte riktigt hittat några fasta rutiner ännu. Jag mår verkligen bra av rutiner, lång sömn och mycket socialtid och träning. Det måste jag ha för att må bra. Jag känner att jag sakta men säkert börjar få till någon form av rutiner. Det är ju min första höst på säkert 10 år som jag lever ett "normalt" liv i och med att jag inte är ute på läger och tävling.Det har helt klart varit en utmaning att hitta en balans i vardagen. Känns skönt ändå att jag nu börjar hitta någon sorts rutin i varje fall. Jag har sagt det förut men säger det igen, jag älskar verkligen min vardag så som den är just nu. Att swisha omkring på stans gator med en kompis, jobba, lära mig en massa kul i skolan och skapa minnen jag aldrig kommer glömma. Livet hörni, det är inte så tokigt.