Det händer grejer!

Vet ni vad som är den bästa känslan när man håller på med något projekt? Jo nä man ser resultat. Då känns allt slit så otroligt värt de. Vi har ju jobbat mycket med mitt hem, för evigt tacksam till min Pappa för varenda timme han lagt ner på att hjälpa mig med diverse möbler och framförallt sänggaveln. Den blev nämligen lite jobbigare än tänkt eftersom det inte var varken jag eller Pappa som köpt materialet, så vi hade lite svårt att förstå hur en del av materialet skulle passa till min säng. Till slut kom Pappa fram till en lösning som funkar. Att göra själva sänggaveln var rätt enkelt, så om någon går där ute och funderar mellan att köpa en i butik eller göra egen, så rekommenderar jag verkligen att göra en egen.

Nu är den i varje fall uppe på väggen och den passar så bra in hos mig. Nu ska jag bara fixa upp lamporna ännu och sen ska ni få se helheten. Ni får en liten sneakpeak nu i varje fall. Åh blir lycklig bara jag ser på bilderna, älskar mitt hem! Alla färger känns verkligen så jag. En kompis kommentar var rätt gullig när hon såg min lägenhet första gången " Det känns verkligen som att du bor här Corinne, hela lägenheten är verkligen du. "

Idag har vi spikat upp en steghylla som passar så bra in hemma hos mig. Jag älskar ju blommor och ville ha en steghylla för att kunna ha mina blommor och foton framme på ett snyggt sätt. Att däremot hitta en steghylla som passar har varit betydligt svårare än jag trodde men till slut så.
Det har inte bara hänt grejer hemma utan jag har även gjort ett stort inköp idag, nämligen köpt mig en ny kamera! Det blev en Sony A5000 som fått många bra recensioner och som ska vara utmärkt att filma med. Min systemkamera går inte att filma med och det känns inte lika kul att göra filmer med mobilkamerans kvalité. Har länge tänkt köpa en systemkamera med filmfunktion och nu när jag såg att Sonyn var på ett bra erbjudande så tänkte jag att nu slår jag till. Så idag cyklade jag till Finno och köpte mig en sprillans ny kamera. Imorgon ska jag jobba med min första video vilket innebär att jag kan "lansera" min youtube-kanal imorgon! Ikväll hittar ni mig hos Cessi. Hon hade fixat huvudrätt och jag efterrätt. Har sett fram emot ikväll hela förra veckan, så glad att det äntligen var dags för vår kväll. Perfekt sätt att börja veckan på. Vi har så mycket att prata igenom nu när hon igen bor i Vasa så blir inte många sekunders tystnad direkt. Hörs imorgon!