Börja morgonen med musik

Godmorgon! Nu märks det lite extra tydligt på morgnarna att hösten är här. Man piggnar verkligen till när man kommer ut och möts av den friska luften. Nu börjar det kanske även för många att vara svårare att stiga upp på morgonen. Sängen känns alldeles för lockande och ögonen är svåra att hålla öppna. Så känner i varje fall jag rätt ofta och därför har jag börjat spela några bra låtar precis när jag vaknat. Brukar lyssna på några av dem när jag fortfarande försöker vakna och så när jag gör mig i ordning. De gör att jag börjar piggna till och kroppen fylls med glad energi. Det krävs verkligen så lite för att det ska göra en skillnad som verkligen känns och märks. Just nu vaknar jag upp till dessa tre låtar:

Brukar du vakna till musik? Vilken är din favoritlåt just nu? Dela gärna med dig, alltid lika kul att hitta ny musik! Önskar dig en fin start på den nya veckan ❤️