Laddar batterier och samlar guld

Hej kära ni. Hoppas ni haft en fin dag! Jag har varit på landet med mina föräldrar och gudföräldrar och vi har haft det så bra. Underbart höstväder med strålande solsken och riktigt varmt i solen. Vi satt länge ute och drack kaffe och det var så härligt. Söndag har verkligen blivit en viktig dag för mitt välmående. Det är då jag laddar mina batterier, sover ut och är så lite som möjligt på mobil och dator. Vi brukar gå skogspromenader på söndagar och det är så härligt. Ni kanske minns att jag berättat om vilka positiva effekter skogen har på vårt välmående? Det känns som att jag får lite extra mycket ut av mina skogspromenader nu, när jag läst så mycket om de positiva effekterna man får. Skogen är dessutom helt fantastiskt vacker nu med alla svampar i olika färger och massor lingon. Vi har plockat flera liter svamp och bär i höst, så gött att ha frysen full med guld. 

Nu har jag nyss kommit hem från en rolig tennistimme med Pappa. Vi har spelat typ en gång i månaden nu och det är så kul! Märker att jag blir bättre efter varje gång. Nu kommer Malin hit och så ska vi dricka te och mysa med en massa tända ljus. Önskar er alla en superfin söndagkväll och avslutar med några inblickar från vår vackra finska skog. Kram ❤️