Bloggträff i Helsingfors

Hej och glad fredag! Dock har det känts som en lördag för mig av någon anledning haha. Vaknade upp på ett strålande humör, gick i duschen och klädde sedan på mig samtidigt som jag lyssnade till min favoritlåt. Kände mig så galet glad på något sätt, en härlig känsla. Kanske berodde det på dagens första program, nämligen en författarfrukost med Kugge och ett gäng härliga tjejer. Vi var där för att höra på Kugge som berättade om sin nya bok Vad heter ångest på spanska? och så för att snacka lite om bloggandet.

Vi hade bestämt att gå tillsammans med @jenniifersplace eftersom vi båda alltid är taggade att delta när det händer något bloggrelaterat här i Helsingfors. Det var en superlyckad bloggträff och Kugge delade mig sig av en massa spännande saker kring processen att skriva en bok. Jag har ju själv alltid drömt om att skriva en livsstilsrelaterad bok så nu blev den drömmen bara starkare när man hörde på någon som faktiskt skrivit en bok och har den tryckt och klar. Tycker det är häftigt att lyssna och inspireras av någon som redan tagit sig dit man själv drömmer om. Det är ingen lätt process att skriva en bok och jag gillade verkligen att Kugge var öppen med att det inte är en dans på rosor och att man kommer få skriva om kapitel många gånger innan det är klart. Ärligt är så bra.


På tal om att bli inspirerad av någon som kommit dit man drömmer om. På träffen var även Jennifer som nuförtiden jobbar som egenföretagare och bloggar på heltid. Det råkar sig att Jennifer kommer från staden jag bodde i när jag var i Sverige, nämligen Gällivare! Dessutom kom vi fram till idag att vi nuförtiden bor väldigt nära varandra i Hagalund, vad är oddsen för det? Hur som helst var det supertrevligt att träffa henne och vi bestämde oss även för att träffas över en kaffe någondag. Ser fram emot att lära henne bättre samt få höra mer om hur livet som bloggare på heltid är. I övrigt var det många trevliga tjejer med på träffen. Alltid lika roligt att delta på blogg evenemang, håller tummarna att det ordnas något snart igen!

Ikväll hittar ni mig på Helsingfors gator. Ska möta upp några vänner och njuta av en fin kväll i vår magiska stad. Önskar er en underbar fredagskväll!