Livsstilsinlägg i videoformat?

Hej och glad måndag alla härliga! Hoppas just din måndag börjat bra och har den inte det så hoppas jag att den åtminstone haft någon ljuspunkt i sig. Jag har precis kommit hem efter ett möte och nu är vi påväg en sväng via en möbelbutik med Pappa. Projekt Mitt Hem är fortfarande i full gång och det börjar sakta men säkert bli klart. Har några riktigt roliga grejer på gång angående detta som ni kommer få ta del av hoppeligen inom en snar framtid.

Hörni, idag är det ju måndag vilket skulle innebära livsstilsinlägg! Vad jag har förstått, verkar ni gilla dessa, och det gör mig superglad. Livsstilsrådgivning är verkligen det jag brinner för mest. Jag skulle kunna prata i timtals om ämnen kring detta. Blir så glad när ni kommenterar och delar med av er tankar kring de olika ämnena. Jag har länge funderat hur jag kunde göra för att ta nästa steg inom bloggningen och bollade lite om detta med min mamma under en vacker dag i somras.

"Kan du inte börja göra dina livsstilsinlägg i videoformat?" frågade mamma mig. Jag funderade ett tag och konstaterade att det var en himla bra idé. Sen dess har jag funderat på detta, om det skulle vara ett bra koncept. En del av mig är lite nervös, har ju inte gjort så mycket videos och det känns som ett område som jag inte har så bra koll på. Men jag tänker inte låta osäkerhet ta över utan nu kastar jag mig ut på nya vatten och börjar från och med nästa vecka med livsstilsinlägg i videoformat! Till det tänkte jag alltid skriva ett blogginlägg till, i punktform där jag sammanfattar de viktigaste i videon. Känns som att jag kan nå ut med mina tips och tankar på ett bättre sätt via videos och så hoppas jag ni gillar att det blir lite variation.

Vad tycker du? Låter det intressant eller är jag helt ute och cyklar?