En optimal söndag morgon

Denna söndag kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Vaknade upp på landet och möttes av nybakta bröd som mamma bakat, lyxigt va? Innan frukost gick jag i en snabb morgonbastu och så åt vi frukost tillsammans hela familjen. Även Linus fick hans favoritfrukost, havregrynsgröt med köttfärs, låter det inte smaskigt haha? Han fullkomligt älskar det. När han får nys om vad som väntar i skålen blir han helt tokig och förvandlas från en 12-åring till en 3-åring och studsar och dansar som aldrig förr.


Efter frukosten skjutsade Pappa oss till hamnen och så körde vi in mot stan. Det märks verkligen i skärgården att det är höst nu. Kom rätt sent ut till landet igårkväll och det var verkligen mörkt när vi körde med båten till vår ö. Träffade även på en älg vid motorvägen påväg till landet, som tur sprang den inte ut på vägen men hajade verkligen till. Superviktigt att kolla efter vilda djur nu när det börjar skymma om kvällarna!


Min bror lämnade av mig hos Emmy där flickorna väntade. Blev genast bjuden på en underbar blåbärssmoothie och kaffe (Emmy vet vad jag gillar hehe) och därefter satt vi och umgicks med tjejerna, byggde pussel, myste och såg på Mumin med Emmys döttrar. Det är så häftigt när Emmys äldre dotter nu är såpass gammal att hon aktivt tar intiativ att umgås med oss. Kändes som det var nyss hon föddes och nu sitter vi redan tillsammans och byggde pussel. 

Vid lunch var det sedan dags för jobb och nu är jag påväg på filmkväll till en kompis. En himla bra söndag med andra ord med en lite extra bra start i och med både frukost med familjen och mys med tjejerna. Imorgon börjar igen en ny vecka. Kommande vecka blir lite lugnare än vad denna varit vilket verkligen är välbehövligt. Har haft fullt upp hela tiden så kommer göra gott med en lite lugnare vecka. Har ni haft en fin helg? Kram!