Vad saknar jag i bloggvärlden?

Hej kära ni och glad fredag! Så taggad på fredag och helg trots att jag har jobb i helgen. Är ändå något speciellt med fredag, känns alltid lika bra. Idag tänkte jag svara på Sevendays lista igen som denna gång handlar om bloggar. Gillar ni när jag fyller i listor? Brukar följa med gillningar för varje inlägg väldigt noga, ni vet de som är nedanför varje inlägg finns en i svart och en i blått som man kan trycka på för att "gilla" ett inlägg. Tycker det är superbra med dessa gillningar för då kan jag följa med vad ni verkar gilla och inte. Nåväl dags att kolla på veckans lista.

corinnegronholm.jpg
  • Jag bloggar för att: Helt klart för att inspirera och sprida positiv energi. För att kunna bidra med tips och hjälp för att ni som läser ska kunna ha en ännu lite bättre vardag. För att jag tycker det är fantastiskt roligt, jag får vara kreativ och för att jag älskar att skriva och fota. För att det öppnar upp stora möjligheter och för att det känns som att man kan göra en skillnad. För att jag har helt fantastiska läsare och för att er feedback ger mig massor motivation och inspiration. Ja, de finns minst 10 saker till jag kunde rabbla upp men vi låter det stanna här och går vidare till nästa.

  • Jag läser andra bloggar för att: Jag tycker det är kul och inspirerande. Jag läser rätt olika sorts bloggar, lite av varje hörn. Mest läser jag för att det inspirerar.

  • Den första blogg jag läser på dagen: Hmm... Svårt! Har nog ingen jag alltid läser först. Om jag måste välja så blir det nog Isabella Löwengrips!

  • Den här typen av blogg saknas: Vet inte om jag saknar en blogg specifikt men jag saknar en till finlandssvensk bloggportal! En portal som skulle ha livsstil och hälsa i fokus. Om någon grundar en sådan, kom ihåg att maila mig då 😉

  • Det här skrivs det för mycket av i bloggar: Om kosttillskott och proteinpulver. Gillar inte när man får det att låta som att lite piller löser alla problem.

  • Blogg eller vlogg: Blogg!

  • Atmosfären i den finlandssvenska bloggvärlden är just nu: Den bloggvärld jag upplever är varm och stöttande. Den är fylld med en massa inspirerande och duktiga bloggare som har en stor passion och ett stort hjärta.

  • Det här tycker jag om sponsrat innehåll: Hur bra som helst, så länge man 1. Märker ut att det är sponsrat. 2. Verkligen kan stå för det företag man samarbetar med. Jag gillar inte när det lyser igenom att någon bara samarbetar på grund av pengar. Bloggaren ska enligt mig själv också vara intresserad och gilla produkten / företaget som hen samarbetar med. Håller ni med mig?

  • Mitt mål med min blogg är: Så stort att det inte går att beskriva. Jag vill nå ut till en massa människor och få en genuin stor läsarskara med underbara läsare. Jag vill inspirera och sprida glädje.Jag vill hjälpa er med vardagsproblem och bidra till att fler uppskattar de små detaljerna i vardagen. Jag vill sprida recept på god, näringsrik mat som gör gott för både kropp och själ. Kan jag göra allt detta någondag, dessutom som mitt heltidsjobb så kommer jag få gnugga mig flera gånger i ögonen innan jag tror att det är sant.

  • En bloggare jag vill byta liv med för en dag: Isabella Löwengrip! Helt klart. Vill veta hur det är att vara en så framgångsrik entreprenör.

Med dessa ord önskar jag er nu en fin fredagkväll! Själv är jag påväg på kräftskiva tillsammans med bland annat @ellenwesterlund , tror att det kommer bli en superkul kväll! Kram på er.