Umgås med personer som får inspirationen att flöda

Godkväll. Hade egentligen inte tänkt blogga något mer idag men det kliade i fingrarna så måste skriva ner några tankar innan det är dags att sova. Vet ni vad jag än en gång blivit påmind om idag? Hur otroligt viktigt det är att umgås med människor som peppar och inspirerar. Som vill prata om hur man kan utveckla och spinna vidare på de idéer man har. Idag var jag på lunch med en kollega och diskuterat bådas framtidsplaner. Vi pratade om framtidsdrömmar inom vår yrkeskarriär och det visade sig att båda hade idéer vi skulle vilja förverkliga. Som ni vet drömmer jag om att starta eget, och jag har redan en rätt så tydlig plan hur mitt koncept skulle se ut. Dock finns det alltid något som kan finslipas, någon idé som kan utvecklas osv. Precis det gjorde vi idag med min kollega, vi peppade varandra och kom med idéer hur man kan förbättra och tänka. Det ger en verkligen så mycket extra motivation och mod att komma närmare steget att starta något nytt.

På eftermiddagen mötte jag sedan upp @ellenwesterlund , och ni som läser hennes blogg vet att här snackar vi om en tjej med positiv livsinställning. Idag satt vi med Ellen och mumsade på lite godbitar samtidigt som vi pratade om allt från himmel och jord. Som jag nämnt tidigare ser vi på många saker i livet på lika sätt vilket gör att man känner sig lite extra peppad på livet när man umgås tillsammans. Känns som att inspirationen från lunchen bara höjdes under kaffestunden med Ellen.

Summa sumarum på detta inlägg blir: Umgås med personer som får dig att bli glad, peppad och inspirerad. Hitta likasinnade att prata om framtida mål och drömmar med. Peppa andra och ta emot alla råd och tips du får. Sug åt dig all inspiration du kan få och spara den djupt inne i dig. Njut av att känna hur hjärnan börjar spinna och hur din motivation att fortsätta jobba med något du brinner för stiger. Och du, kom ihåg att det inte gör något om du inte ännu hittat något som du verkligen brinner för. Sådant kommer inte över en natt och inte i någon viss ålder. Var öppen, nyfiken och snart ska du se att du hittar något du intresserar dig för lite extra <3