Projekt mitt hem

Puh så dagarna flyger fram! Händer så mycket hela tiden vilket är superkul. Nu är jag dock påväg på yoga för att landa lite. Vi har kommit överens med mamma att vi ska gå åtminstone en gång i veckan på ett yogapass. Gör så mycket nytta för både kropp och själ. Efter yogan ska vi sedan börja med ett litet projekt som jag redan nämnde i söndags, nämligen att slutföra de sista detaljerna i mitt hem. Enligt mig är det så otroligt viktigt att man trivs i sitt hem och allt arbete man lägger ner på inredning med mera, för att trivas, är värt det.

Enda sedan jag var liten har jag drömt om en stor säng med en fin sänggavel. Tänk er en sådan som finns på varje hotell. En säng som är så fin att du vill sova bara du ser på den. I flera år har jag nu gått och drömt om detta och nu ska jag äntligen ta tag i det! Har inte riktigt haft möjlighet förut när jag flyttat runt så mycket och inte riktigt haft plats, men nuförtiden bor jag ensam i en 2:a så det finns plats för en vacker sänggavel. Jag bestämde mig för att göra denna själv och pappa har lovat hjälpa till, vilket gör mig superglad. Materialet är redan fixat men några detaljer behövs ännu så det blir en sväng till en butik innan vi kan börja. I övrigt ska jag ta tag i de andra detaljerna som fattas ännu hemma hos mig så som några tavlor, hyllor och små detaljer. Åh kommer bli så fint, är så peppad!

I veckan väntar skola, jobb, kompishäng och så lägenhetsfix. På fredag ska jag på kräftskiva. Blir verkligen mycket fest just nu när studielivet dragit igång. Som tur brukar jag ofta gå ut nyktert, så som jag gjorde till exempel igår vilket gör att man inte behöver vara orolig att nästa dag förstörs om man går ut på en vardag. Nu kör bussen in i Kampen så jag ska sluta skriva och lägga telefonen på flygplansläge. 90 minuter av svett, bra känsla, styrka och lugn - här kommer jag!

PS. Om du har några tips som jag behöver veta när jag ska göra en sänggaveln så får du jättegärna dela med dig eller länka till ditt inlägg om du skrivit ett sådant ☺️