Vad ser jag fram emot i höst?

Hade någon frågat mig i början av sommaren vad jag tror att jag kommer se fram emot i höst, så hade jag troligen svarat en del lika som jag gör idag, men haft med delar som är väldigt annorlunda än jag gör idag. Som ni märkt har delar i mitt liv ändrats väldigt mycket under sommaren och jag lever en lite annorlunda vardag än vad jag kanske trodde jag skulle göra. Livet går verkligen upp och ner för alla, oavsett vad som visas upp på sociala medier eller liknande. Jag är ändå glad att ni märkt av att något är på gång, för jag hoppas det innebär att ni märker att jag inte bara vill dela med mig av superdagar och glada leenden utan att det såklart i mitt liv även finns jobbigare tider. Att denna blogg är äkta. Jag är ändå en väldigt positiv människa med en positiv livsinställning så stora delar av mitt liv är glatt och härligt. I sommar har det varit lite både och. Nu börjar livet dock ordna upp sig igen, jag är mig själv, mitt glada lyckliga jag. Jag mår bra och jag trivs med att livet ser ut som det gör idag. Jag tror hösten kommer föra med sig så mycket.

Så vad ser jag fram emot i höst? Jag ser fram emot att ordentligt komma igång med mina studier. Lära känna mina studiekompisar ännu mer och göra bra ifrån mig på jobbet. Jag ser fram emot galna kvällar med kompisar men lika mycket ser jag fram emot de mysiga kvällarna med tända ljus och något gott att äta. Jag ser fram emot att göra klart mitt hem, få till de sista detaljerna för att det ska kännas perfekt. När jag kommer hem känner jag mig verkligen hemma, och den känslan vill jag att ska bli ännu starkare.

Jag ser fram emot kommande konserter och resor, har nämligen några riktigt spännande på kommande. Jag ser fram emot många evenemang jag anmält mig till och spännande projekt. Jag ser fram emot att laga en massa mat, fördjupa mig inom livsstilsrådgivning och att blogga. Blogga i massor. Jag ser fram emot att skratta, vara glad och fokusera på mig själv. Jag ser fram emot mycket, och det gör mig så glad.