Fartfyllda dagar i kombination med lugnare

Hej och glad lördag! Skönt med helg, eller framförallt välbehövligt. Jag har haft en helt fantastiskt vecka som bestått av roligt program, fartfyllda dagar och kompishäng i massor. Därtill både skola och jobb, så man kan minst sagt säga att jag haft fullt upp. Eftersom det blev sent både i torsdags och igår så är jag i behov av en lugn dag idag. Jag följde därför med mina föräldrar ut till landet. Som ni vet är landet min "happyplace", så det kändes självklart att åka ut hit när möjligheten fanns. Här slappnar jag av till 100% och mår så bra. Jag är verkligen en stadsbo in i själen, men lika mycket en "naturmänniska". Behöver lite av båda världar för att må som bäst.

Idag blir en så kallad "off-dag". En dag som innebär lugn, så lite tid som möjligt på dator och telefon, god mat och bra sällskap. På mina off-dagar brukar jag ofta laga mycket mat, och komma på nya recept som sedan publiceras här på bloggen. När man kan laga mat i lugn och ro är det både roligt och avslappnande. En off-dag avslutas som bäst med en kvällsbastu och en lång nattsömn. Jag tror att man behöver "off-dagar" om man ska orka och kunna njuta av de fartfyllda dagarna. Jag älskar att ha fartfyllda dagar, men tycker off-dagarna är minst lika viktiga och underbara. Jag lovade ju igår att dela med mig av ett inlägg, som en fortsättning till gårdagens, men känner att jag måste lite fundera på det inlägget ännu. Vissa inlägg, speciellt de lite personligare, behöver lite extra tanke och fundering innan jag känner att jag vill publicera dem.

Så ikväll hittar ni mig här och i svampskogen. Vi har gjort oss färdiga nu och ska ta båten över till en annan ö, där vi har några riktiga guld svampställen. Med oss har vi den godaste mörkchokladen just nu, nämligen Fazers 70% med smak av kaffe och kardemumma. Har ni smakat den? Den är SÅ god, skulle typ kunna äta hela haha. Senare ikväll ska jag baka bröd. Har ett recept som jag vill dela med mig av till er, men som jag måste prova ännu en gång så att jag säkert vet att måtten är rätt. Ni kan få en sneakpeak på brödet dock genom bilden nedan. Visst ser det gott ut? Nu kallar skogen på mig. Hörs imorgon, kram! <3