ETT FANTASTISKT BLOGGÅR

Nu är det lite över ett år sedan som jag bestämde mig för att gå all in med min blogg. Jag hade bloggat flera år tidigare, men mera som minne och för att mina föräldrar och vänner skulle veta vad jag gjorde. Jag har alltid gillat att skriva och fota så bloggandet har alltid känts som min grej. Hur som helst bestämde jag på sommaren 2016 att detta är något jag verkligen vill göra till något stort och därefter har jag lagt en massa tid och eftertanke på denna blogg. Jobbet har också belönats på många sätt, bland annat att ni blivit fler som läser vilket gör mig SÅ (!!!) glad. Jag hoppas ni blir bara fler och fler. Jag tänkte nu vi kunde kolla på en del grejer som hänt senaste bloggåret, är ni med?

Under årets gång har jag försökt sprida en massa positiv glädje och energi genom min blogg. Jag har bloggat om livsstilsrelaterade frågor och börjar allt mer hitta min grej. Varenda kommentar jag fått, där någon berättat hur de alltid blir så glada av att läsa min blogg, har verkligen värmt mitt hjärta så otroligt många gånger. Men jag har inte bara skrivit om positiva saker, utan även skrivit om tuffare ämnen, så som mitt inlägg om min hudsjukdom vitiligo HÄR . Responsen på även de tyngre inläggen har varit så hjärtlig och jag vill bara säga ett stort TACK till er <3

Under detta år har jag även haft några samarbeten bland annat ett långt samarbete med ODLO. Jag är så stolt över alla mina samarbeten och hoppas jag i framtiden kan presentera fler spännande samarbeten för dig som läser.

På hösten 2016 blev min blogg nominerad till årets hälsoblogg vilket för mig kändes helt enormt. Minns hur jag skrek ut av lycka och hur jag darrade på fingrarna när jag skrev inlägget (HÄR) om att jag blivit nominerad. Själva bloggalan var också superrolig, håller alla fingrar och tår för att det ordnas en gala i år igen!

Genom bloggen har jag lärt känna många underbar människor bland annat dessa ovan. Jag är så glad att jag nuförtiden kan kalla dem mina vänner. På en kort tid har jag fått lära känna och träffa en hel del bloggare, och ni ska veta att det är verkligen fina människor med ett stort hjärta som ligger bakom många finlandssvenska bloggar. Jag hoppas jag i framtiden kan lära känna ännu fler, för det verkar finnas så många spännande personer i bloggvärlden.

Jag har även fått många nya kontakter och möjligheter genom min blogg. Det är verkligen mäktigt vilken stor bransch mediebranschen är. Om något är säkert, så är det att jag hittat min bransch, här vill jag utvecklas och arbeta.

Bloggen har även fått fart på ett stort intresse, nämligen mat. Jag har alltid gillat att laga mat, speciellt mat som alltid har en hälsosammare tvist. Jag har dock aldrig riktigt känt att jag kunnat få ut allt jag vill av matlagningen, tills jag började blogga. Jag gillar att fundera, laga, lägga upp och sen ännu fota maten. Det känns som att man verkligen får ut det maximala av hela processen. Under detta år har jag märkt att ni är många som gillar olika matrecept vilket gett mig massor inspiration att experimentera fram nya recept och dela dem med er. Jag lovar att det kommer bli mycket matrecept även i framtiden! Har fått helt fantastiskt feedback på mina recept av er som läser vilket jag är oändligt tacksam och rörd över <3

Under årets gång har mitt intresse för att fota blivit om möjligt ännu större. Köpte min nuvarande dator på hösten och har redan hunnit fylla den med 20 000 bilder. Är väldigt noga med att ta bort onödiga bilder så här snackar vi verkligen mycket bilder från olika händelser, dagar och såklart på mat.

Det var några inblickar på saker som hänt under detta år, men som ni förstår har det ju hänt en massa annat. Känns som jag kunde hålla på och räkna upp olika saker förevigt, men måste nog sluta nu så det inte blir för långt. Som ni märker har detta bloggår varit helt fantastisk, men det har inte alltid varit lätt. Ibland har jag ifrågasatt om det är värt all tid och energi, och om det verkligen finns någon som intresserar sig för det jag skriver. Jag har dock alltid kommit fram till att det är mer än värt all tid och all energi. Så hoppas jag förstås också att ni gillar det jag skriver om. Som jag sagt innan är alla förslag, tankar och idéer alltid hjärtligt välkomna! Nu ser jag fram emot flera år i bloggbranschen som jag hoppas kommer vara lika härliga, om inte ännu bättre som detta år! Visst hänger ni med? :)