Bakom kulisserna

Hej och glad lördag! Jag har idag haft en helt underbar lördag som började med en magisk brunch. Mer om det imorgon. Resten av dagen har jag suttit och jobbat med bloggen. Det är helt galet hur några timmar kan flyga förbi när man börjar fixa på saker relaterade till bloggen. Tror inte man förstå hur mycket tid bloggandet tar innan man själv gör det seriöst. Samtidigt gör det ju inget eftersom det bara är roligt!

Ni kanske minns att jag skrev förra veckan om att jag varit med på en feedback tråd (här) och att jag då fått en hel del feedback på bloggen. Mycket av feedbacken handlade om bloggens utseende och jag har därefter funderat kring hur dessa detaljer kan förbättras. Som ni kanske märkt har bloggen ändrat utseende sakta men säkert och idag även med en ny header! Tycker själv den känns väldigt jag, vad tycker ni? Så har jag även lagt in en ny funktion i spalten till vänster med en rubrik som heter: Tips på inlägg. Där kommer jag varje vecka lägga in några inlägg, antingen mina egna eller någon annan bloggares som jag rekommenderar er att läsa! Kul va?

Nu ska jag fortsätta jobba lite till och snart ska jag börja ta mig mot stan igen. Ikväll blir det först bästishäng med Cessi och senare ikväll möter vi upp Daniela och hennes kompis. Kommer bli så kul. Vad gör ni ikväll? Hoppas ni gör just precis det ni känner för. Jag tror det är viktigt med dagar där man gör exakt det man har lust med, inga krav och inga måsten. Precis så har min dag varit, så skönt. Nu ska jag fortsätta fixa, vi hörs imorgon!

Ps. Ser att några av er undrar kring mitt privatliv både via kommentarer och meddelanden. Just nu känner jag inte för att kommentera något på bloggen vilket jag hoppas ni har förståelse för. Om jag känner att det känns rätt svarar jag på era frågor i framtiden. Förstår om ni är nyfikna och så, men vissa saker är också skönt att ha privat. Kram <3