Imorgon är det dags!

Godkväll kära ni. Jag har precis kommit hem, har varit på språng hela kvällen. Håller på att söka efter ett fint arbetsbord åt mig och jag har hittat det perfekta nu. Det är så otroligt fint, så nöjd. Mina föräldrar kom med som smakråd och de tyckte också att det var superfint så jag bestämde nu att slå till. Leveranstiden är dock väldigt lång så jag får vänta några veckor innan jag får hem det. Ska bli så härligt att ha ett fint arbetsbord som kommer ge lite extra motivation när man ska ge järnet med skolarbeten och jobb.

Imorgon är det en speciell dag för mig, jag har nämligen min första skoldag imorgon! Jag har ju studerat på distans de senaste åren så det är tre år sedan jag gått till en skola för att studera, känns rätt konstigt faktiskt haha. Blivit så van att göra allt via internet. Hursomhelst ser jag fram emot morgondagen, ska bli kul att se vilka jag ska spendera de kommande fyra åren med! Hoppas vi får veta mer om utbildningen också, känns som att man inte fått så mycket info hittills.

Innan den kända metron börjar gå, tar det en timme hemifrån till Arcada. Det innebär att det kommer bli riktigt tidiga morgnar för mig framöver. Jag kommer börja jobba deltid från och med idag så det blir mindre jobb, men heltidsstudier och deltidsjobb kommer nog innebära rätt så långa dagar, men det gör inte så mycket. Jag kommer ändå alltid ha helgerna lediga så det är väldigt lyxigt! Hoppas ni haft en fin dag, kram på er.